Lea Michele näyttää mallia – pintaa voi paljastaa myös tyylillä!

Glee-tähti Lea Michele näytti tyrmäävän upealta Kaliforniassa järjestetyssä gaalassa. Tähden asu oli paljastava olematta kuitenkaan mauton. Katso kuvat!

Lea Michele, 25, ja Cory Monteith, 30, näyttelevät paria Glee-televisiomusikaalissa, mutta tähdistä on tullut pari tosielämässäkin. Matalaa profiilia suhteestaan pitänyt kaksikko poseerasi viimein yhdessä Kaliforniassa järjestetyssä Do Something -gaalassa.

Michelellä oli yllään luonnonvalkoinen Giorgio Armanin olkaimeton mekko, jossa oli syvään uurrettu ja röyhelöin koristeltu pääntie. Röyhelöt jatkuivat selästä avonaisen mekon helmassa, jonka halkio paljasti näyttelijän sääret ja Jenni Kaynen käärmeennahkasandaalit. Vaikka asu oli varsin paljastava, ei kokonaisuus ollut kuitenkaan mauton.

Loivina kiharoina laskeutuvien hiusten lomasta erottuivat roikkuvat timanttikorvakorut. Laukukseen näyttelijä oli valinnut metallinhohtoisen Fendin. Michelellä kerrotaan olevan huomaamattomissa paikoissa 14 tatuiointia – puku paljastaa niistä yhden tähden vasemmassa kyljessä.

Do Something -organisaatio palkitsi sekä Michelen että Monteithin roolisuorituksistaan suositussa nuortensarjassa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Lähteet: Redcarpet-fashionawards.com, Justjared.com

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat