Lavastiko isä kidnappauksen? Kahdeksan kuukauden ikäinen vauva siepattiin bensa-asemalta – auto oli lukitsematta ja avaimet virtalukossa

Isän päätös jättää poikavauva lukitsemattoman auton takapenkille johti kidnappaukseen Yhdysvalloissa. Poliisi pidätti isän ja etsii nyt lapsen vienyttä naista.

Kahdeksan kuukauden ikäinen poikavauva kidnapattiin Texasin osavaltiossa San Antonion kaupungissa. Vauva siepattiin bensa-asemalta, kun lapsen isä pysähtyi tankkaamaan.

Isä poistui autosta ja lähti sisälle jättäen vauvan takapenkille. Hän ei lukinnut auton ovia ja jätti avaimen virtalukkoon. Vain hetkiä myöhemmin toistaiseksi tunnistamaton nainen sieppasi lapsen.

Valvontakameran video näyttää, kuinka nainen menee sisälle isän autoon ja ajaa pois vauvan kanssa. Toisessa valvontakameravideossa naisen nähdään kävelevän turvakaukaloa kantaen.

Äiti vakuuttaa isän syyttömyyttä

Vauvan isä on pidätetty, sillä poliisi uskoo hänen lavastaneen kidnappauksen. Vauvan äiti kuitenkin vakuuttaa, ettei näin ole. Hän kertoo olleensa puhelimessa miehensä kanssa vain hetkiä ennen tapahtunutta.

Kidnappaus tapahtui viime viikon perjantaina. Auto löydettiin myöhemmin läheisestä puistosta, mutta avaimet ja vauva olivat poissa. FBI on mukana tutkinnassa. Tapauksesta uutisoi CNN. 

Lue myös:

    Uusimmat