Äidiltä kidnapattiin 1-vuotias lapsi keskellä kirkasta päivää Yhdysvalloissa – sieppaajat saatiin myöhemmin kiinni: Halusivat kasvattaa lapsen omanaan

Äidiltä kidnapattiin 1-vuotias lapsi keskellä kirkasta päivää Yhdysvalloissa – sieppaajat saatiin myöhemmin kiinni: ”He halusivat kasvattaa lapsen omanaan” 1:41
Poliisin mukaan kidnappaajia epäillään myös erään toisen lapsen sieppausyrityksestä.

Tapaus sattui Atlantassa Georgian osavaltiossa.

Yhdysvaltalaisnainen koki todelliset kauhun hetket, kun tuntematon pariskunta kidnappasi hänen poikansa keskellä kirkasta päivää.

Nainen oli päiväkävelyllä ja piti 1-vuotiasta poikaansa lastenrattaissa, kun yhtäkkiä kävelykadun reunaan parkkeerasi katumaasturi.

Autosta säntäsi ulos mies, joka aggressiivisesti aseella uhaten vaati saada pienen pojan syliinsä.

Äiti hätääntyi tilanteessa ja tulistui niin, että pyrki saamaan aseen miehen kädestä ja suunnata piipun miestä kohti.

Katumaasturista nousi tässä vaiheessa nainen, joka riensi lastenrattaiden luokse ja sieppasi 1-vuotiaan pojan. Pari poistui paikalta katumaasturillaan lapsi kainalossa.

Lukuisat poliisiyksiköt etsivät epäiltyjä ja poikaa, ja lopulta valvontakameroiden avulla virkavalta pääsi kidnappaajien jäljille. Poika löydettiin hyvässä kunnossa ja palautettiin vanhemmilleen.

Poliisin mukaan pariskunta olisi halunnut kasvattaa pojan kuin omanaan.

CNN:n mukaan kyseessä ei suinkaan ole ainut kidnappaus, josta parivaljakkoa epäillään, sillä heitä syytetään erään toisenkin lapsen kidnappausyrityksestä samalla alueella.

Lue myös:

    Uusimmat