Lauri Markkanen pysäytti supertähden komealla tavalla – kova kaksintaistelu sai NBA-väen häkeltymään: "En olisi koskaan kuvitellut"

Lauri Markkanen säväytti yön NBA-kierroksella 31 pisteellään ja neljällä hienolla blokillaan.

Upean ottelun Memphis Grizzliesia vastaan pelannut Lauri Markkanen osoitti tiistain vastaisena yönä, ettei hän nojaa vain hyökkäyspään tehoihin.

Markkanen löi voitokkaassa Memphis-ottelussa NBA-uran parasta pöytään kirjauttamalla itselleen ennätykselliset neljä blokkia.

Blokeista kaksi tuli kovan luokan tekijää vastaan. Markkanen pysäytti Memphisin ykköstähti Ja Morantin ottelun toisella neljännellä kahdesti, mikä sai NBA-fanit häkeltymään.

– Lauri Markkanen ja kaksi perättäistä blokkia Ja Morantille, eräs fani hämmästelee Twitter-tilillään.

Morant ja Markkanen olivat ottelun kaksi kovinta pistemiestä. Morant nakutti 37 pistettä ja Markkanen pussitti 31 pistettä. Kaksikon taistelu kirvoitti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

– En olisi koskaan kuvitellut kirjoittavani Ja Morantin ja Lauri Markkasen kaksintaistelusta, mutta tässä sitä ollaan, NBA-toimittaja Eric Walden kirjoittaa.

– Ja Morant on vauhdissa ja Lauri Markkanen vastaa takaisin heitto heitolta. En uskonut näkeväni tätä. Laurista tulee tähti, yksi kannattaja kehuu.


Lue myös:

    Uusimmat