Lauri Korpikosken ja TPS:n ilmiriita puhuttaa – Sami Kapaselta viiltävä huomio lätkäkoppien käytännöstä: "Se on valitettavan tylyä"

3:14
C Moren Liiga-studiossa pureuduttiin Lauri Korpikosken tilanteeseen TPS:ssä.

Ex-kapteeni Lauri Korpikosken ja Turun Palloseuran välinen ilmiriita nousi esille myös C Moren kiekkostudiossa.

Lauri Korpikoski on virallisesti sairauslomalla lokakuun puolivälin tienoille. NHL:ssä meritoituneen tähtipelaajan tulevaisuus TPS:ssä vaikuttaa juuri nyt äärimmäisen epävarmalta, sillä seura on hänen kanssaan tällä hetkellä erittäin isoissa riidoissa.

TPS ja Korpikoski keskustelevat tällä hetkellä asioista ainoastaan lakimiesten välityksellä.

SM-liigan syksyn puhuttavinta tapausta käytiin läpi myös C Moren kiekkostudiossa, jossa TPS:n tilannetta kommentoivat asiantuntijat Ari Vallin ja Sami Kapanen.

– Tämä on haastava tilanne, ja sen julkinen spekulointi on vaikeaa, kun ei tiedetä tarkkoja yksityiskohtia, Kapanen pohjustaa.

– On vaikeaa täysin tuomita kumpaakaan.

Enemmän kommentteja kaksikolta kirvoittavat umpisolmuun ajautuneen tilanteen vaikutukset niin TPS:lle joukkueena kuin Korpikoskelle itselleen henkilökohtaisella tasolla.

Kapasen mukaan TPS toimii tällä hetkellä joukkueena tavallaan niin kuin Korpikoskea ei olisikaan. Käytäntö on tuttu Kapaselle uran varrelta eri jääkiekkojoukkueissa, ja se koskee myös loukkaantuneita pelaajia.

– Se on valitettavan tylyä, mutta se on sellainen selviytymismekanismi, joka joukkueella on käytössä, Kapanen lataa.

Katso Ari Vallinin ja Sami Kapasen kommentit TPS:n tilanteesta kokonaisuudessaan oheiselta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja