Laura Närhi yllätti työmatkalaiset: Esiintyi rautatieasemalla – kuva

Laulajatar viihdytti ihmisiä aamuruuhkassa joululauluilla ja omilla kappaleillaan.

Muusikko Laura Närhi heitti perjantaiaamuna hieman poikkauslaatuisen keikan, kun hän esiintyi bändinsä kanssa Helsingin rautatieasemalla työmatkalaisten iloksi.

Esiintyminen liittyi Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton perinteisen Hyvä joulumieli -keräyksen alkamiseen. Keräyksellä tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Kello seitsemän jälkeen aamulla alkaneella ulkokeikallaan Närhi esitti sekä joululauluja että rakastetuimpia omia kappaleitaan, kuten tunnelmalliset hitit Siskoni ja Hetken tie on kevyt. Vaikka tapahtumasta oli jonkin verran kerrottu etukäteen, tuli se monille yllätyksenä.

– Tunnelma oli lempeä ja lämmin, esiintyminen oli todella mukavaa. Ihmiset näyttivät olevan iloisesti yllättyneitä. Osa lauloi mukana ja pyyhittiin siellä kuulemma kyyneleitäkin, Närhi viestittää MTV.fille.

Tapahtumassa jaettiin glögiä ja piparkakkuja ohi kulkeville ja keikkaa kuuntelemaan pysähtyneille ihmisille. Jouluista tunnelmaa loivat myös Närhen ja hänen sellistinsä päässä olleet suloiset punaiset myssyt.

Lue myös:

    Uusimmat