Laulaja Tuuli ja Mikael Renwall olisivat toistensa unelmakumppanit – avautuvat nyt intensiivisestä ystävyydestään: "Tämä on pakettidiili"

Sydänystävät Tuuli ja Mikael Renwall kertovat, mitä tapahtuisi jos heidän väliinsä tulisi uusi mielitietty:"Tässä on ollut pari muuttujaa..." 2:00
Toistensa parhaat ystävät laulaja Tuuli ja Mikael Renwall kertovat mitä tapahtuisi, jos jompi kumpi alkaisi seurustelemaan.

Tuuli ja Mikael ovat toistensa parhaat ystävät.

Laulaja Tuuli ja mediapersoona Mikael Renwall ovat tuttu näky toistensa sosiaalisen median tileillä. Kaksikko tunnetaan erityisesti avoimesta ja vanhanaikaisia normeja rikkovasta sisällöstään. 

– Tuuli tuo parhaat puoleni esiin. Jos teemme yhteisvideoita, niissä on ihan eri energia kuin yksin ollessani, Renwall toteaa MTV Uutisille.

Työprojektien ulkopuolella kaksikko tunnetaan myös toistensa parhaina ystävinä. Heidän ensikohtaamisensa sijoittuu vuoteen 2017. 

– Olimme yhteisen kaverimme juhlissa vuonna 2017. Lauloin tanssilattialla erästä biisiä ja Tuuli kehui, että pysyin nuotissa! Renwall muistelee nauraen.

Vielä tuolloin kumpikaan ei olisi arvannut, kuinka intensiiviseksi ystävyys vuosien kuluessa muuttuisi.

Juhlien jälkeen parivaljakko päätyi viettämään silloin tällöin yhteistä aikaa esimerkiksi sushin tai pakohuonepelien kautta. Suhde muuttui tuttavista ystäviksi vuonna 2019, kun Tuuli oli palannut matkaltaan New Yorkista. 

– Päädyimme yhdessä kuvaamaan ja siinä hetkessä tajusin, että olemme kuin yksi ja sama tyyppi. Aloimme hengaamaan tuolloin paljon ja meistä tuli ystäviä, Tuuli muistelee.

Tuuli nousi julkisuuteen ollessaan vain 13-vuotias, jonka vuoksi ystävyyssuhteiden luominen ei ole aina ollut helppoa. Kaikilla tuttavuutta tekevillä ei ole ollut puhtaat jauhot pussissa.

– Nuorempana ihmiset halusivat tutustua ehkä vähän vääristä syistä, joten ollut aina vähän varpaillani sen suhteen. Ihmisiä kiinnosti status, eikä minä persoonana. Siksi olin hieman varovainen myös aluksi Mikaelin kanssa.

Sosiaalisen median ja Mikaelin kannustuksella laulaja myöntää kuitenkin avautuneensa ihmisenä enemmän.

– Mikaelin seurassa ei tarvitse miettiä mitä sanoo ja hän hyväksyy kaiken minussa, Tuuli kiittelee.

Renwallin puolelta tilanne oli toisenlainen. Hänen mukaansa Tuuli oli välittömästi henkilö, jolle oli helppo puhua ja jonka seurassa oli alusta alkaen hyvä olla.

– Jaoin Tuulille hyvin henkilökohtaisia asioita käytännössä ensimmäisestä päivästä lähtien. Hän oli sen kanssa ihan ok. 

Parivaljakon kemia välittyy myös sosiaalisessa mediassa, jonka vuoksi kaksikko saakin päivittäin uteluita parisuhteesta. Miksi he eivät siis seurustele?

– Ihan sama mikä alusta, jos esiinnymme jossakin yhdessä, saamme kyselyitä seurusteluista. Suurin osa seuraajistani kuitenkin tietää, että olen homo, Renwall valaisee.

Myös Tuuli on pohtinut omaa seksuaalisuuttaan jo tovin. Yhteiskunnassa yleisesti tunnustettu kaava perinteisestä heterosuhteesta tuntuu hieman ahtaalta.

– Mikaelin myötä olen oppinut avoimuutta myös siinä suhteessa. Ennen ajattelin asioista hyvin perinteisellä kaavalla, että pitää olla mies ja omakotitalo. Asioiden ei kuitenkaan tarvitse mennä sillä kaavalla, jos en itse niin tahdo, Tuuli painottaa.

Onko intensiivisessä ystävyydessä sitten tilaa edes mahdollisille seurustelukumppaneille?

– Jos löytäisin poikaystävän, hänen pitäisi olla hyvin samankaltainen persoona kuin Tuulin. Tämä on pakettidiili. Jos haluaa Mikaelin, saa myös Tuulin, Renwall nauraa.

Näin Tuuli arvostelee teini-iän tyylinsä:"Olen pukeutunut tosi oudosti" 2:13

Tuuli arvosteli oman teini-iän tyylinsä: "Olen pukeutunut tosi oudosti"

Lue myös:

    Uusimmat