Laulaja Jenni Vartiainen paljastaa rakkaimman korunsa – se nähdään joka vuosi otsikoissa

Jenni Vartiainen kruunaa asukokonaisuudet näyttävillä koruilla.

Laulaja Jenni Vartiainen lanseerasi yhdessä Aarikan kanssa oman hopeakorumalliston, jota he ovat suunnitelleet viimeisen vuoden. Korusarja on poikkeuksellinen, sillä Vartiainen toi oman äänensä näkyviin näyttäviin koruihin.

– Ajatus lähti siitä, että käytetään minun omaa ääniraitaani, jossa on lausuttuna tärkeitä asioita. Sellaisia, joita ihmiset voivat unohtaa sanoa toisilleen tai heitä pelottaa tai jännittää sanoa. Näissä koruissa se sanotaan.

– Tässä on pientä kannustusta ja muistutusta sanoa ääneen tärkeitä asioita.

Vartiainen tunnetaan tyylitaiturina, joka esiintyy aina huoliteltuna mediatilaisuuksissa. Laulajan vaatetus on aina viimeisen päälle, mutta asukokonaisuuden hän kruunaa näyttävillä koruilla. Vartiaisen rakkain koru on sellainen, joka nähdään vuosittain lehtien sivuilla.

– Minulla oli aikoinaan Linnan juhlissa Lorukorulta kultaiset näyttävät korut, jotka tehtiin varta vasten siihen tilaisuuteen. Siihen aikakauteen liittyy paljon historian havinaa, niinä vuosina tapahtui paljon elämässä.

– Korut nousevat esiin joka vuosi kaiken näköisissä äänestyksissä.

Vartiainen kertoo videolla, millaista hänen arkensa on New Yorkissa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.