Lasten saamat WhatsApp-viestit levittävät pellekauhua: "Lukitkaa ovet ja ikkunat, pellet tappaa ihmisiä"

Pellekauhu leviää lasten keskuudessa myös WhatsApp-sovelluksessa. Blogisti Hanna Parviainen kertoo lastensa saaneen WhatsApp-viestin, jossa pellejen kerrotaan vaanivan erityisesti siltojen alla ja jopa ja tappavan ihmisiä.

Pirkanmaalla asuva Parviainen kertoo 10- ja 13-vuotiaiden lastensa saaneen eilen viestin, jossa lukee muun muassa näin:

– Niitä pellejä on liikkunut joka paikkakunnalla ja ehkä eniten kaikissa alikulku silloista ja poliisit myös varoittaa että ei kovinkaan kannata liikkua siltojen alla tai ylipäänsä alikulkusiltojen alta. Voi olla mahdollista sekin että pellet vain pelottelevat mutta on liian todennäköistä että he oikeasti jopa TAPPAA ihmisiä.Poliisit ehdottaa että älä liiku pimeällä kylillä enää. Poliisit ehdottaa myös että lukitse huolellisesti kaikki ikkunat sekä ovet.  Lähetä tämä viesti mahdollisemman monelle.

Parviainen purkaa turhautumista lasten pelottelijoihin blogissaan.

– Odotan ensi yötä ja muutamia seuraavia öitä, jolloin aika varmasti poikani näkee asiasta painajaisia. Nukun ehkä siis jo valmiiksi yön hänen vieressään, että voin lohduttaa hysteerisenä itkevää tappajapelleä pelkäävää lastani. Hyvää yötä vaan teillekin v:n pellet, Parviainen kirjoittaa.

0:57

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja