Lasten huikeat selviytymistarinat − vauva joutui pesukoneeseen!

Näillä lapsilla on ollut joko uskomattoman hyvä tuuri tai oma suojelusenkeli matkassa, kun he ovat selvinneet toinen toistaan järkyttävimmistä tapaturmista.

Vauva syöksyi junan alle

Australialainen nuori äiti koki kauhunhetkiä Melbournessa Ashburtonin juna-asemalla, kun lastenrattaat, joissa hänen kuusikuinen poikansa makasi, vyöryivät radalle lähestyvän junan alle. Silminnäkijät olettivat lapsen menettäneen henkensä, kun 250-tonninen juna pyyhälsi vaunujen yli 35 kilometrin tuntinopeudella.

Kuski löi kaikki mahdolliset jarrut pohjaan, mutta silti juna eteni 30 metriä ennen kuin pysähtyi. Äiti juoksi kauhuissaan lapsensa luo ja näki, miten vaunut olivat raahautuneet junan kärjessä koko matkan. Uskomatonta kyllä, vauva sai onnettomuudesta ainoastaan kuhmun päähänsä!

Tuhoisan lento-onnettomuuden ainoa eloonjäänyt

16. elokuuta vuonna 1987 Northwestin lennolla 255 koettiin kauhun hetkiä, kun lentokone putosi Michiganin osavaltion yllä ja tuhoutui. Lennolla oli henkilökunta mukaan lukien yhteensä 155 ihmistä. Heistä selviytyi vain yksi: arizonalainen 4-vuotias Cecilia Cichan.

Tuhoisan lento-onnettomuuden silminnäkijät ja sitä tutkineet pitivät Cecilian selviytymistä käsittämättömänä.

10-vuotiasta poika sai puukosta päähän

Afganistanista, Kandaharin kaupungista kotoisin oleva poika meni rohkeasti väliin, kun veistä heilutellut asiakas alkoi vihoitella hänen kauppias-isälleen. Asiakas yritti lyödä isää veitsellä, mutta terä upposi rytäkässä 7,6 senttimetriä syvälle pojan päähän.

Paikalle sattunut brittivirkamies kiikutti pojan sairaalaan. Kävi ilmi, että hänellä oli uskomaton onni. Veitsi oli uponnut pojan kalloon silmien takaa välttäen näköhermot ja pysähtynyt aivojen etuosaan.

Puukotettu vastasyntynyt löytyi roskiksesta

Vuonna 2007 Intian Mumbain katuroskiksesta paljastui karmiva näky: veren ja lian peittämä vastasyntynyt vauva, jonka suolisto pursusi kehon ulkopuolelle. Vauvan kehosta paljastui 26 pistohaavaa, ja hänen kallonsa oli murtunut.

Lääkärit onnistuivat vakauttamaan vauvan tilan nopeasti, mutta hänen perhettään ei koskaan tavoitettu. Oli jo ihme sinänsä, että vauva ylipäätään löydettiin, puhumattakaan kaksi päivää vanhan ihmistaimen tavattoman vahvasta halusta elää.

Tornado yllätti nukkuvan perheen

Kun tornado pyyhkäisi yli michiganilaisen Millingtonin pikkukaupungin, erityisesti yksi talo sai tuta luonnon mahdin. Talosta ei jäänyt pystyyn mitään 1,8 metriä korkeampaa.

Tuhosta huolimatta yksivuotias kehdossa maannut lapsi selvisi myräkästä vahingoittumattomana. Naapuri löysi lapsen raunioista 12 metrin päästä talosta. Oli ihme jo sinänsä, että kukaan jäi henkiin, puhumattakaan melkoisen ilmalennon kokeneesta lapsesta.

Vauva pesukoneessa

Seitsemänkuinen Valle Hernandez päätyi leikkien lomassa edestä ladattavan pesukoneen sisään. Tilanne sai dramaattisen käänteen, kun 4-vuotias isoveli sulki oven ja perheen äiti laittoi pesukoneen päälle.

Kun äiti tajusi vihdoin tilanteen, kone oli jo alkanut täyttyä vedellä. Äiti juoksi kauhuissaan hakemaan apua. Ehti kulua useita minuutteja, kunnes usean raavaan miehen onnistui kammeta pesukoneen ovi auki. Tajuton ja reagoimaton Valle kiidätettiin sairaalaan. Uskomatonta kyllä, Valle selvisi pesusessiosta hengissä.

Lähde: http://brainz.org

Studio55.fi/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja