Mainos

Lapponia juhlii pohjoisessa!

Viisikymmentä vuotta täyttävä Lapponia tekee juhlavuoden kunniaksi näyttävän paluun pohjoiseen, josta Lapponian muotoiluilme on saanut alkunsa. Kemin Lumilinnan näyttely on avoinna helmikuun alusta huhtikuun alkuun, riippuen lumitilanteesta. Näyttelyssä on esillä rakastetuimpia Lapponia-klassikkoja, viime vuoden suosikkisarjoja sekä harvinaisia rajoitettuja korusarjoja.

Jäägalleriassa nähtävä retrospektiivinen mallisto ”Lapponia Vintage Collection” esittelee13 eri vuosina mallistossa ollut korua, jonka taiteilijat ovat valinneet itse. Malliston korut ovat olleet mukana olevalle seitsemälle taiteilijalle kaikkein mieleenpainuvimmat korut vuosien varrelta ja heijastavat ansaitusti Lapponian muotoilufilosofiaa kautta aikojen. Koruja valmistetaan ainoastaan yksi kappale kutakin mallia ja korut myydään juhlavuoden jälkeen vuonna 2011.

Sykähdyttävät Lapponia-jääveistokset

Kemin LumiLinna on vakiinnuttanut paikkansa niin kotimaisena käyntikohteena kuin eksoottisena matkailutuotteena, joka tunnetaan ympäri maailman.

LumiLinnan jääveistosten suunnittelusta ja teosta vastaa toisena vuonna peräkkäin Frostiart Oy Lappeenrannasta. Tulevana talvena innoittajana ovat toimineet Lapponia Jewelryn veistoksen kaltaiset korut. Olennainen osa jää- ja lumitaidetta tulee olemaan koruihin täydellisesti sopiva valaistus.

LumiLinna on avoinna päivittäin klo 10-19. Kausi kestää säävarauksella 5.4. saakka.

Artikkelin tarjoaa: Lapponia

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.