Lapin villi yö: Revontulituristit ajoivat ojaan, nuoret ampuivat raketteja parvekkeelta ja riehujanainen haukkui kaikki

Lapin poliisi sai rauhoitella päihtyneitä, opastaa turisteja, irrottaa tappelijoita ja toppuutella ilotulitteita ampuneita nuoria perjantaiyön aikana.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että revontulia etsineet turistit päräyttivät autollaan ojaan Poikajärvellä. Poliisin mukaan turistit eivät olleet varautuneet pakkaseen ja olivat varsin kevyesti pukeutuneita. He pääsivät hetkeksi poliisiautoon lämmittelemään, kunnes heidän autonsa oli saatu pois ojasta.

Levottomampi meno oli Rantavitikalla, jossa poliisi saapui keskeyttämään usean henkilön tappelua piha-alueella. Poliisi otti kiinni useita henkilöitä.

Varhain lauantaiaamuna erään rovaniemeläisen kerrostalon parvekkeella alkoi paukkua. Poliisi tavoitti ilotulitteita ampuneet nuoret ja muistutti, ettei raketteja saa ampua lainkaan rakennusten sisällä tai parvekkeilta, eikä muutenkaan ennen uudenvuodenaaton iltakuutta.

Myös Keminmaalla poliisilla oli aamulla tehtävä, kun asunnossa riehunut nainen saateltiin rauhoittumaan Kemin poliisivankilaan. Poliisin mukaan nainen oli alkanut "riehua holtittomasti, rikkonut asunnon ikkunan ja haukkunut paikalla olijat".

Lue myös:

    Uusimmat