Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Lakkachutney

Julkaistu 26.06.2008 15:14(Päivitetty 26.06.2008 15:45)

Tämän chutneyn makua voidaan muuttaa sen mukaan, kuinka paljon sokeria ja viinietikkaa siihen lisätään. Näin chutney sopii tarjottavaksi kaikenlaisen riistan ja siipikarjan kanssa.

4 annosta

  • 50 g sokeria
  • 1 sipuli
  • 5 katajanmarjaa
  • 10 tillin siementä
  • 300 g lakkoja
  • 1 dl siideriviinietikkaa (tai jotakin muuta laadukasta viinietikkaa)
  • suolaa ja vastarouhittua pippuria

Lämmitä sokeria paistinpannulla, kunnes se karamellisoituu. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja lisää paistinpannuun. Lisää tillin siemenet ja katajanmarjat. Ripottele hieman suolaa nesteen vapauttamiseksi. Näin sokeri ei pala tai tartu pannuun. Kun sipulit ovat pehmeitä, lisää lakat, viinietikka ja pippuria.

Keitä chutneytä 6–7 minuuttia, kunnes siitä on tullut paksua hilloketta. Ota pois lämmöltä.

Tarjoa chutney paahdetun riekon lisukkeena!

Resepti: Claus Mayer

Lisää aiheesta:

Muistisairaus haastaa läheiset – tällainen koti on turvallinenParas sienikastike! Helppo ja kermainen soosi Katin ohjeellaGynekologi varoittaa uudesta trendistä nuorten keskuudessa – näitä väitteitä ei pidä uskoaTätä moni mies toivoo, muttei uskalla pyytää – "Ei olla hiffattu kääntää rooleja toisinpäin"Kokeilimme auton ajamista kaihin kanssa – rallilegenda Marcus Grönholm järkyttyi: "Voiko tällaisia olla liikenteessä?"Makeutusaineilla on yhteys muistin heikkenemiseen – näin paljon ikääntyminen kiihtyi
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:50
    Muistisairaudet

    Muistisairaus haastaa läheiset – tällainen koti on turvallinen

  • 17:25
    Ruoka

    Paras sienikastike! Helppo ja kermainen soosi Katin ohjeella

  • 16:10
    Lifestyle

    Gynekologi varoittaa uudesta trendistä nuorten keskuudessa – näitä väitteitä ei pidä uskoa

  • 15:15
    Miehet

    Tätä moni mies toivoo, muttei uskalla pyytää – "Ei olla hiffattu kääntää rooleja toisinpäin"

  • 14:20
    Silmäsairaudet

    Kokeilimme auton ajamista kaihin kanssa – rallilegenda Marcus Grönholm järkyttyi: "Voiko tällaisia olla liikenteessä?"