Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Lakkachutney

Julkaistu 26.06.2008 15:14(Päivitetty 26.06.2008 15:45)

Tämän chutneyn makua voidaan muuttaa sen mukaan, kuinka paljon sokeria ja viinietikkaa siihen lisätään. Näin chutney sopii tarjottavaksi kaikenlaisen riistan ja siipikarjan kanssa.

4 annosta

  • 50 g sokeria
  • 1 sipuli
  • 5 katajanmarjaa
  • 10 tillin siementä
  • 300 g lakkoja
  • 1 dl siideriviinietikkaa (tai jotakin muuta laadukasta viinietikkaa)
  • suolaa ja vastarouhittua pippuria

Lämmitä sokeria paistinpannulla, kunnes se karamellisoituu. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja lisää paistinpannuun. Lisää tillin siemenet ja katajanmarjat. Ripottele hieman suolaa nesteen vapauttamiseksi. Näin sokeri ei pala tai tartu pannuun. Kun sipulit ovat pehmeitä, lisää lakat, viinietikka ja pippuria.

Keitä chutneytä 6–7 minuuttia, kunnes siitä on tullut paksua hilloketta. Ota pois lämmöltä.

Tarjoa chutney paahdetun riekon lisukkeena!

Resepti: Claus Mayer

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Nooran ja Petran helposta lohikakusta tuli viraalihitti – luotto-ohje peräisin 1980-luvultaKarmean onnettomuuden jälkeen Maarit arvasi seuraukset – "Enkö mä kävele enää?"Tunnistatko seksiasennot kuvista? Selvitä testin avullaHelppo lohipasta on kestosuosikki: Kaikki haluavat Kari Aihiselta tämän ohjeenKyllästyttääkö löhöily? Kuuden liikkeen helppo jumppa tekee hyvää!Tulevana vuonna löhöilyyn on yksi päivä vähemmän aikaa – näin monta arkipyhää on luvassa

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:16
    Ruoka

    Nooran ja Petran helposta lohikakusta tuli viraalihitti – luotto-ohje peräisin 1980-luvulta

  • 06:39
    Asian ytimessä.doc

    Karmean onnettomuuden jälkeen Maarit arvasi seuraukset – "Enkö mä kävele enää?"

  • Eilen19:01
    Testit

    Tunnistatko seksiasennot kuvista? Selvitä testin avulla

  • Eilen17:04
    Ruoka

    Helppo lohipasta on kestosuosikki: Kaikki haluavat Kari Aihiselta tämän ohjeen

  • Eilen14:02
    Liikunta

    Kyllästyttääkö löhöily? Kuuden liikkeen helppo jumppa tekee hyvää!