Laineelta huikea rankkarikikka – enää ottelun päässä ennätyksestään

Patrik Laine nousi isoon rooliin ottelun ratkaisuhetkillä, kun Winnipeg Jets nousi 3-2-voittoon Philadelphia Flyersista.

Laine sai pistetilinsä auki kreivin aikaan antamalla kakkossyötön Mark Scheifelen 2-2-tasoitusosumaan varsinaisen peliajan päätösminuutilla. Jatkoajalla Winnipeg pääsi pelaamaan ylivoimaa, mikä kuitenkin kuihtui Laineen ottaessa kahden minuutin jäähyn osuttuaan korkealla mailalla Philadelphian suomalaishyökkääjään Valtteri Filppulaan.

Voittomaalikisassa Laine puolestaan onnistui maalinteossa – upea kikka ja ujutus maalivahdin jalkojen välistä sisään. Uran viidellä yrityksellään rankkareissa Laine on onnistunut neljästi – ja aina samalla tempulla. Nyt Winnipegille voiton ratkaisi Bryan Little.

Myös Winnipegin toinen suomalaisvahvistus Joel Armia ylsi pisteille. Armia antoi komean vapauttavan syötön 2-1-hyökkäyksen päätteeksi ja Mathieu Perreault onnistui maalinteossa.

Laine venytti pisteputkensa seitsemän ottelun mittaiseksi. Sinä aikana hän on nakuttanut 5+3=8 pistettä. Laineen NHL-uran pisin pisteputki on kahdeksan ottelua.

Filppula jäi ottelussa ilman pisteitä. Jori Lehterä ei mahtunut kokoonpanoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja