Mainos

Laihon lääkärikeskus mainostaa: "Vastaamme yli 5 000 potilaan hoidosta"

- Kokemuksemme ja näyttömme osoittavat, että voimme tuottaa korkeatasoisia ja vaikuttavia lääkäripalveluja kaikille asiakkaillemme, kuvaili Suomen Geriatriakeskuksen toimitusjohtaja Esa Laiho yrityksensä toimintaa internetissä.

Verkkosivuilla Geriatriakeskuksen kerrotaan vastaavan yhteensä yli 5 000 potilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta Suomessa. Verkkosivut, joilta tiedot on kerätty, on poistettu toiminnasta.

- Varmistamme lääkityksen oikean kohdentumisen sekä arvioimme yksilöllisen jatkohoidon tarpeen yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa. Suomen Geriatriakeskus on lääketieteen ammattilaisten ja huippuosaajien omistama yritys, sivuilla sanotaan.

Valvira teki Suomen Geriatriakeskuksen toimitusjohtajasta ja lääketieteen lisensiaattina esiintyneestä Esa Laihosta eilen tutkintapyynnön poliisille, koska hänen lääkärintutkintotodistuksensa osoittautui kyseenalaiseksi.

Pietarilainen yliopisto vahvisti Valviralle, ettei mies ole valmistunut heidän oppilaitoksestaan, toisin kuin hän itse väittää.

Pienehkö toimija

Koko Suomen mittakaavassa Laihon luotsaama yritys on kuitenkin pienehkö toimija. Suomen Geriatriakeskuksen liikevaihto oli viime vuonna 1 200 000 euroa.

- Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että kun yksityisen lääkäripalveluita tarjoavan yrityksen liikevaihto on kolme miljoonaa euroa, eli noin kolme kertaa enemmän kuin Laihon yrityksen, se tarkoittaa käytännössä noin 50 000 asiakaskäyntiä vuodessa. Keskisuurissa suomalaisissa lääkärikeskuksissa asiakaskäyntejä on vuosittain parisataatuhatta, kertoo toiminnanjohtaja Ismo Partanen Lääkäripalveluyritykset ry:stä.

Partanen kuitenkin painottaa, ettei Laihon yrityksen toimintaa voida suoraan verrata perinteisiin lääkärikeskuksiin, koska yritys keskittyi geriatriaan.

- Eikä yrityksen liiketoiminnan pienuus vähennä tietenkään valelääkäriepäilyjen merkittävyyttä, jatkaa Partanen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.