Lähteet: Leijonien maailmanmestarivahdin mitta täynnä luottovalmentajan alaisuudessa

Veini Vehviläinen lähellä SHL:n nollapeliennätystä 1:00
Veini Vehviläisen viime kausi sujui SHL:ssä huomattavasti paremmin. Veskari piti kauden aikana maalinsa puhtaana yli 190 minuuttia putkeen.

Kevään 2019 maailmanmestarivahti Veini Vehviläinen on lähtökuopissa SHL:ssä. Brynäs-vahdin kerrotaan olevan tyytymätön peliaikaansa.

Aftonbladetin mukaan Vehviläinen ei ole tyytyväinen tilanteeseensa Mikko Mannerin luotsaamassa Brynäsissä. Viime kaudella Palokan Kiekon kasvatti oli vielä joukkueensa ykkösvahti, mutta Jokereissa viime kaudella torjuneen Anders Lindbäckin tultua seuraan, on suomalaisen peliaika vähentynyt.

Vehviläisellä ja Mikko Mannerilla on pitkä yhteinen historia. Kaksikko voitti yhdessä Suomen mestaruuden Kärpissä keväällä 2018.

Brynäsin GM Johan Alcén kommentoi Vehviläisen tilannetta rauhoittelevaan sävyyn.

– Arvostamme häntä paljon, ja olemme iloisia, että sekä hän että Anders ovat täällä. Meillä on vahva maalivahtikaksikko. Molemmat ovat meille tärkeitä riippumatta siitä, kuka on maalissa. He ovat voittajia, jotka kilpailevat jatkuvasti, Alcén viestitti Aftonbladetille.

Vehviläisen kausi on tuloksen valossa ollut erittäin vaikea. Neljässä ottelussa esiintynyt veskari on torjunut kiekkoja vain 85,1 prosentin tarkkuudella. Lindbäck on puolestaan pelannut yhdeksän ottelua 88,4 prosentin torjuntavarmuudella. 

Vehviläinen on SuomiKiekko-sivuston mukaan jättänyt Brynäsille siirtopyynnön. Hänen perässään on useampi Euroopan huippuseura.

Brynäs on tällä hetkellä SHL:ssä kahdeksantena. Joukkue kohtaa tänä iltana Frölundan. Vehviläisen on tarkoitus aloittaa joukkueensa tolppien välissä. 

Lue myös:

    Uusimmat