Lähteet: Harryn ja Meghanin huhutaan suunnittelevan uutta kohuhaastattelua Oprah Winfreyn kanssa: "Olisi viimeinen pisara kuninkaallisille"

2:44
Prinssi Harry vertasi kuninkaallisen elämän valokeilaa Truman Show'hun sekä eläintarhaan.

Kuninkaalliskirjailija Duncan Larcombe uskoo, että Harry ja Meghan aikovat jatkaa "kohuhaastattelujen" antamista.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kohahduttivat maailmaa vuoden 2021 alkukeväästä, kun he antoivat ystävälleen, juontaja-toimittaja Oprah Winfreylle avoimen televisiohaastattelun, jossa he avautuivat kuninkaallisen elämänsä haasteista ja vastoinkäymisistä. Kohuhaastattelu syvensi entisestään kuilua pariskunnan sekä brittihovin kuninkaallisen perheen kanssa, jolle parin vetäytyminen kuninkaallisesta elämästä ja muutto Pohjois-Amerikkaan oli tiettävästi jo kova paikka. 

Nyt kuninkaalliskirjailija Duncan Larcombe arvioi Closerille, että Meghan ja Harry saattavat huhujen mukaan suunnitella tällä hetkellä toista haastattelua Winfreyn kanssa. 

– Harry ja Meghan ovat aiheuttaneet kaaosta ja epäilen, ettei mikään pysäytä heitä. Pystyn todellakin näkemään, että tulossa on lisää tällaisia korkean profiilin, Hollywood-tyylin haastatteluja kovan luokan televisiojuontajien kanssa, Larcombe arvioi. 

Meghan vieraili hiljattain Ellen DeGeneresin ohjelmassa haastateltavana. Toisin kuin Winfreyn haastattelussa, DeGeneresin sohvilla nähtiin rentoutunut ja hyväntuulinen Meghan, joka kertoi kepeään sävyyn muun muassa lastensa kuulumisista. Larcomben mukaan herttuapari tulee todennäköisesti tarttumaan haastattelumahdollisuuksiin varsinkin, mikäli niistä tarjotaan sievoisia summia rahaa. 

– Harryn täytyy promotoida uutta elämäkertaansa, jonka on tarkoitus julkaista ensi syksynä. Jos tulisi toinen Oprah-haastattelu, joka olisi yhtään kuin edeltäjänsä, niin se varmasti olisi viimeinen pisara kuninkaallisille. 

Harryn vetäytyminen kuninkaallisista velvollisuuksistaan oli todennäköisesti erityisen kova pala tämän isoäidille kuningatar Elisabetille. Elisabet ja Harry ovat tiettävästi olleet aina varsin läheisiä, ja kertoman mukaan ovat edelleen, vaikka heidän suhteensa onkin kokenut kolhuja viime vuosien aikana. 

– He eivät tietenkään ole enää niin läheisiä kuin ennen, Harryn ja Meghanin aiheuttaman draaman takia. Epäilemättä Harryn muistelmat tulevat kritisoimaan jälleen kuninkaallisia, ja se tulee loukkaamaan kuningatarta. 

95-vuotias kuningatar Elisabet on kärsinyt kuluvan syksyn aikana terveysongelmista, jotka ovat aiheuttaneet kansainvälistä huolta iäkkäästä monarkista. Larcombe arvioi, että Harry todennäköisesti ikävöi isoäitiään ja prinssille on erityisen raastavaa tietää, ettei yhteistä aikaa välttämättä enää ole paljon jäljellä. 

Kuningatar Elisabet on jättänyt syksyn aikana väliin runsaasti edustustilaisuuksia terveydentilansa takia. Kuninkaalliset kokoontuvat kuitenkin tänäkin vuonna Elisabetin luokse Sandringhamiin viettämään yhteistä joulua. Lähteiden mukaan Harry ja Meghan lapsineen eivät ole osallistumassa yhteiseen joulunviettoon. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja