Lähde: Seuraavaa supertähteä havitellaan Saudi-Arabiaan – Cristiano Ronaldon palkkataso houkuttimena

Saudi-Arabian jalkapalloliiga jatkaa maailman tunnetuimpien pelaajien havittelemista. Tuoreimpana huhuna CBS-kanava kertoo, että ranskalaisseura PSG:n brassitähti Neymar on saudiliigan Al-Hilal-seuran tähtäimessä.

Al-Hilalilta jäi jättitarjouksista huolimatta Lionel Messi saamatta, sillä argentiinalaislegenda valitsi Pohjois-Amerikan MLS-liigan ja Inter Miamin. CBS:n mukaan seuran edustajia kävi viikonloppuna Pariisissa selvittelemässä mahdollisuuksia Neymarin saamiseen. 

Kanava kertoo, että al-Hilal olisi valmis tarjoamaan 31-vuotiaalle Neymarille samankaltaista sopimusta kuin Saudeissa al-Nassr-seurassa pelaavalla Cristiano Ronaldolla on. Ronaldon sopimuksen arvo on tietojen mukaan noin 200 miljoonaa euroa vuodessa.

Ronaldo siirtyi Saudi-Arabiaan talvella. Karim Benzeman siirrosta al-Ittihadiin kerrottin viime viikolla, ja sama seura on viimeistelemässä N'Golo Kanten hankintaa. Huhuissa ovat viime aikoina pyörineet myös muun muassa sellaiset nimet kuin Wilfried Zaha, Ilkay Gündogan ja Riyad Mahrez.

Lue myös:

    Uusimmat