Lähde kertoo: Britney Spears ja Elton John yllättäen yhteistyöhön – salaisen äänityssession tulos saatetaan julkaista pian

Elton John muistelee Dianaa 3:41
Katso, miten Sir Elton John muistelee prinsessa Dianaa.

Poptähti Britney Spears ja musiikkilegenda Sir Elton John ovat tavanneet salaa.

Poptähti Britney Spearsin, 40, kerrotaan pitäneen salaisen tapaamisen viime viikolla äänitysstudiossa musiikkilegenda Sir Elton Johnin, 75, ja tuottaja Andrew Wattin kanssa Beverly Hillsissä. He ovat työstäneet uutta versiota vuoden 1971 klassikkokappale Tiny Dancerista, jonka Universal Music julkaisee lähteiden mukaan todennäköisesti elokuussa 2022. Tiny Dancer on alun perin Elton Johnin kappale.

Läheinen lähde kertoi, että Spears on Elton Johnin suuri fani, ja oli itse asiassa hänen ideansa, että kaksikko tekisi yhteistyötä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Duettoversio on soitettu jo levy-yhtiölle, joka on lähteen mukaan todella innoissaan, koska kappale on niin hyvä. Levy-yhtiö on sanonut kappaletta kesän hittikappaleeksi.

– Britney on virallisesti tullut takaisin. Hän on palannut töihin ja on todella innoissaan, lähde kertoi.

Tiny Dancer -duetto olisi Spearsin ensimmäinen virallinen single vuoden 2016 Slumber Party -kappaleen jälkeen. Slumber Partyn kuvauksissa Spears tapasi nykyisen aviomiehensä Sam Asgharin, jonka kanssa meni naimisiin 9. kesäkuuta 2022.

Lähde: Metro, Page Six

Lue myös:

    Uusimmat