Lähde: NHL-supertähti torjui kymmenien miljoonien sopimustarjouksen – seurapomo allapäin: "Teimme kaiken mahdollisen"

Calgary Flamesin ykköstähti ja koko NHL:n suurimpiin nimiin lukeutuva kanadalaishyökkääjä Johnny Gaudreau hylkäsi seuran jättimäisen jatkosopimustarjouksen.

NHL-toimittaja Pierre LeBrunin tietojen mukaan Gaudreau olisi kiinnostunut mittauttamaan arvonsa keskiviikkona aukeavilla vapailla markkinoilla.

28-vuotias Gaudreau voi yhä pelata Flamesissa, mutta mahdollisuus hänelle tarjotun kahdeksan vuoden ja noin 76 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen allekirjoittamiseen umpeutuu keskiyöllä.

– Meille kerrottiin tänään illalla, pitkien keskustelujen ja neuvottelujen jälkeen, että Johnny Gaudreau on suuntaamassa vapaille markkinoille. Voin vakuuttaa, että teimme kaiken mahdollisen, Flamesin GM Brad Treliving kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Haluan toivottaa hänelle ja perheelleen kaikkea parasta. En halua puhua Johnin puolesta, mutta uskon vahvasti tämän olleen perheeseen liittyvä päätös, Treliving jatkoi.

Calgary varasi vuonna 2011 Gaudreaun neljännellä kierroksella. Päättynyt sopimus oli kuusivuotinen ja 40,5 miljoonan dollarin arvoinen.

Lue myös: