Lady Gagan romanssi tyssäsi: Ura on tärkeämpi kuin narsistinen poikaystävä!

Lady Gagan romanssi tyssähti siihen mistä se alkoikin: työkuvioihin. Gagan poikaystävä Taylor Kinney on nyt historiaa – ainakin hetkeksi.

Lyhyestä virsi kaunis? Bad Romance -kappale näyttää olevan laulaja Lady Gagalle tällä hetkellä varsin ajankohtainen, sillä Gaga on jättänyt poikaystävänsä noin 10 kuukautta kestäneen seurustelun jälkeen. Vampyyripäiväkirjat-tähti Taylor Kinney, 30, esiteltiin Gagan poikaystävänä ensi kerran joulukuussa 2011. Romanssihuhut alkoivat, kun Kinney esiintyi Gagan You And I -musiikkivideolla varsin lämpimissä tunnelmissa.

Eron syyksi Lady Gaga, 26, on kertonut sen, että hänellä ei ole yksinkertaisesti aikaa parisuhteelle ja hän haluaa keskittyä vain uraansa. Suorastaan mammuttimainenBorn This Way Ball -kiertue vienee naisen aikaa ja voimia sen verran, ettei hän halunnut Kinneyta tähän oravanpyörään mukaan.

– Hänen elämäänsä ei mahdu mitään ylimääräistä. Hänen työnsä vie kaiken ajan, lähipiiristä kuiskitaan.

Narsistinen poikaystävä?

Ero ei kuitenkaan ole täysin kiveen kirjoitettu: Kinneyn ja Gagan suhteen on myös huhuttu olevan ainoastaan tauolla ja parin saattavan kokeilevan siipiään uudelleen kiertueen jälkeen. Lisäksi Lady Gagan on kerrottu jopa Kinneyn kanssa.

Lähipiirissä ei kuitenkaan olla näyttelijäkomistuksesta yhtä innoissaan: Taylor Kinneyn on väitetty olevan suorastaan narsistinen persoona, joka ei ole osannut ottaa Lady Gagaa tarpeeksi huomioon.

– Taylor on täynnä itseään – tyypillinen näyttelijä! Eikä hän täysin tajunnut Gagaa, lähipiiristä supistaan.

– Hän (Lady Gaga) nautti siitä, että hänellä oli mies jota kaikki pitivät seksikkäänä. Mutta ei se olisi koskaan tullut kestämään.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail, ContactMusic

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja