Lady Gagan asut liikaa jopa siskolle

Lady Gagan sisko Natali on siskoaan konservatiivisempi nainen, mutta seinäkukkaseksi hänkään ei jää. Toisinaan Lady Gagan hullunkuriset asut kauhistuttavat vaatesuunnittelijaksi valmistunutta Natalieta.

Hän näyttää keneltä tahansa muotitietoiselta new yorkilaiselta, mutta kun Natali Germanottaa, 19, katsoo tarkemmin, saattaa huomata jotakin tuttua. Kyllä vain, kyseessä on Stefani Germanottan eli Lady Gagan sisko. Natali on siskoaan konservatiivisempi, mutta vain hieman. Hän tykkää säväyttää itsekin, mutta silti hän nostelee joskus kulmiaan nähtyään, mitä Lady Gagalla on päällään.

– Joitakin hänen vaatteistaan en ikinä laittaisi päälleni, Natali paljastaa Teen Voguen haastattelussa.

Toisaalta siskon hullunkurisesta tyylistä on myös hyötyä.

– Kun puen päälleni jotakin erikoista ja isäni läksyttää minua, voin sano että "ainakaan en kulje kaupungilla punaisiin alusvaatteisiin pukeutuneena. Ja isäni myöntää, että se on totta", Natali sanoo.

Natali pitää matalaa profiilia

Natali on esiintynyt siskonsa rinnalla Telephone-videolla ja tänä vuonna sisarukset olivat yhdessä CDFA-gaalassa New Yorkissa. Lady Gagan pikkusiskolla ei kuitenkaan ole hinkua julkisuuteen. Hän opiskelee tällä hetkellä vaatesuunnittelijaksi New Yorkissa.

Lady Gaga ja Natali ovat käyneet myös samaa katolista luostarikoulua. Kun Natali valmistui opinahjosta viime vuonna, hän sai siskonsa vieraaksi juhliinsa.

– Siskoni kysyi, pitääkö minun pukeutua todella konservatiivisesti ja olla näyttämättä itseltäni, vai pitääkö minun vetää överiksi ja säikäyttää kaikki. Vastasin että säikäyttää tietenkin.

Juhlavieraiden ilme olikin varmasti näkemisen arvoinen, kun Lady Gaga saapui siskonsa juhliin kimaltelevissa tekojalokivissä ja mehiläiskasvattajan hatussa. Opettajat olivat luonnollisesti kauhuissaan.

– He huokailivat, etteivät pysty pitämään tätä perhettä kurissa, Natali sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: teenvogue.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja