Lady Gagalle satuhäät Englannin maaseudulla?

The Sun raportoi, että Lady Gaga on astelemassa alttarille poikaystävänsä Luc Carlin kanssa Englannin maaseudun rauhassa.

Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, haluaa kuulemma naimisiin Englannissa. Huhujen mukaan kohutähti on kertonut ystävilleen, että aikoo solmia avioliiton poikaystävänsä Luc Carlin kanssa joulukuussa kesken maailmankiertueensa. Laulajatar aloittaa Monster Ball -kiertueensa Helsingissä 13. lokakuuta.

– Lady Gaga kertoi kaikille aikovansa mennä naimisiin. Hän laulaa satuhäät linnassa, roudari paljasti The Sun -lehdelle.

Gaga on paljastanut fanittavansa Englannin maaseutua, pubeja ja brittiruokaa. Laulaja haluaa myös saapua vihkitilaisuuteen perinteisesti hevosvaunuilla. Hänen arvelleen seuraavan idolinsa Madonnan jalanjälkiä. Vaalea supertähti avioitui ohjaaja Guy Ritchien kanssa Skibon linnassa Skotlannissa vuonna 2000.

Lady Gaga ja Luc Carl seurustelivat jo vuonna 2005, ennen kuin Gagasta tuli supertähti. He lämmittivät suhteensa vähän aikaan sitten, kun Carl lohdutti laulajaa tämän isoisän kuoleman jälkeen ja parista tuli erittäin läheinen.

Lady Gagan häistä on huhuttu paljon, nähtäväksi jää mikä pitää paikkansa. Lue myös:

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja