La Ligan suurseurassa tapahtuu: potkut päävalmentajalle, urheilupomo erosi nolon selkkauksen jälkeen

1:49
Videolla maalikooste Valencian tuoreimmasta La Liga -ottelusta.

La Ligan suurseurojen joukkoon kuuluva Valencia on antanut potkut päävalmentajalleen Albert Celadesille. Samalla seuran urheilupomo Cesar Sanchez ilmoitti erostaan.

Celadesin paikalle astelee entinen Valencia-pelaaja Voro, jonka sopimus kattaa kauden loppuun saakka.

Espanjalaisten lähteiden mukaan Valencian ex-urheilupomo Sanchez päätti erota sen jälkeen, kun hän oli kertonut joukkueelle Celadesin jatkavan valmennustehtävissä vielä keskiviikon Athletic Bilbao -ottelussa. Celades sai kuitenkin potkut vain paria tuntia myöhemmin.

Nolon selkkauksen myötä Sanchez teki omat johtopäätökset.

Valencia on ollut varsin tuulinen paikka valmentajille ja urheilupomoille sen jälkeen, kun singaporelainen miljardööri Peter Lim osti seuran vuonna 2014.

Celades oli jo kuudes Valencia-valmentaja, joka on saanut potkut Limin kauppojen jälkeen. Sanchez on myös kuudes urheilupomo, joka jättää seuran kyseisen aikaikkunan sisällä.

Valencia on tällä hetkellä La Ligassa kahdeksantena. Sen ero neljäntenä ja viimeisellä Mestarien liigan paikalla olevaan Sevillaan on kahdeksan pistettä.

Päävalmentajaksi asteleva Voro, 56, on toiminut seuran sijaismanagerina jo aiemminkin. Ensimmäisen kerran hän hyppäsi nykyiseen rooliinsa vuonna 2008, kun Valencia antoi potkut Ronald Koemanille. Tuolloin Voro pystyi nostamaan Valencian pois putoamisviivan alapuolelta.

Voro toimi Valencian managerina myös syksyllä 2016 ja keväällä 2017. Tämän jälkeen hän on kuulunut seuran taustajoukkoihin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja