Mainos

Kymmenen Uutiset katsotuin uutislähetys alle 55-vuotiailla

Kymmenen Uutiset vahvistaa asemaansa merkittävänä uutisten välittäjänä ja oli selvästi katsotuin uutislähetys 25-54-vuotiaissa.

Keskimäärin Kymmenen Uutisten katsojamäärä on yli 500.000, tänä vuonna korkein keskikatsojamäärä on ollut 810 000 sunnuntaina 1. maaliskuuta. Kymmenen Uutisten katselu on TV-mittaritutkimuksen mukaan alkuvuonna kasvanut 6 prosentilla.

TNS Gallupin toteuttaman Uutisroolitutkimuksen mukaan TV on suurimmalle osalle (54 %) suomalaisista tärkein uutisväline. TV-uutisten tärkein rooli on koostaa päivän tapahtumat niin, että vastaanottaja pysyy ajan tasalla asioista.

TV on tärkein uutisten välittäjä kaikille ikäryhmille. Internet on 15-44-vuotiaille toiseksi tärkein uutisten välittäjä ennen sanomalehtiä.

Uutisroolitutkimuksen mukaan Kymmenen Uutiset on noussut alle 45-vuotiaissa ohi TV1:n 20:30 uutisten tärkeimpänä yksittäisenä tiedonvälittäjänä. MTV3:n uutiset koetaan luotettaviksi, mutta niitä pidetään myös nuorekkaina, rentoina, ajan hengessä olevina ja kansainvälisinä.

Aamulla enemmän katsojia

MTV3 on vahvistanut aamun ajankohtaisohjelmistoaan tuomalla Huomenta Suomen jälkeen erityisesti yli 50-vuotiaille suunnatun Studio55 -keskusteluohjelman. MTV3:n arkiaamujen ohjelmiston tavoittavuus on noussut tämän uudistuksen myötä noin 10 prosentilla.

Keskimäärin aamuohjelmat MTV3-kanavalla tavoittavat noin 660 000 suomalaista per aamu.

(Lähde: MTV3:n teettämä TNS Gallupin Uutisroolitutkimus tammikuu 2009 ja Finnpanel Oy TV-mittaritutkimus tammi-maaliskuu 2009 )

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.