Kylpyhuone siistiksi

Hei, olisin kysynyt kylpyhuoneen remontoinnista. Kyseessa on -73 rakennettu kerrostaloasunto, jonka kylpyhuoneen seinät ovat muovimattoa ja katossa jonkunlainen pingotettu kangasmateriaali (kuulemma "barracuda-verhoilu" tms.). Kattoverhoilu on vuosien saatossa likaantunut ja täynnä kosteusläikkiä. Voiko tällaista kattoverhoilukangasta pestä mitenkään, vai onko ainut vaihtoehto laitattaa kokonaan uusi verhoilu tai toisentyyppinen kattomateriaali? Entä voiko seinien muovimattoa maalata suoraan päälle ja jos voi niin millaisella maalilla?
t.Leena
Kiitoksia kysymyksestä. Kattoa voi yrittää pestä, mutta todennäköisesti sitä ei saa aivan puhtaaksi. Läikät voivat vaalentua, mutta tuskin kokonaan häviävät. Kannattaa kuitenkin kokeilla. Helppo ja kohtuullisen edullinen tapa korjaukseen on kattopaneeli.

Muoviseinässä ei maali pysy pitkään, jonkin aikaa mahdollisesti kylläkin. Onko jonkin aikaa viikkoja vai vuosia riippuu pinnan tyypistä ja tarttuvuudesta.

Jos innostutte uudelleen pinnoittamaan seinät, ei uutta pintaa muovin päälle vaan kaikki uusiksi ja vesieristys kuntoon!

Terveisin Sakke

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja