Kylkensä murtanut Pernilla Böckerman nousi TTK-lavalle – tuomarikommentit saivat fitness-urheilijan kyyneliin

Pernilla & Anssi – Earned it 5:44
Tältä näytti Pernilla Böckermanin ensimmäinen tanssi!

Pernilla Böckermanin ja Anssi Heikkilän Tanssii Tähtien Kanssa -aloitus sujui hitaan valssin askelin.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman suorat lähetykset pärähtivät käyntiin sunnuntaina 10. syyskuuta. Ensimmäisessä livelähetyksessä kaikki 11 tähtiparia pääsivät korkkaamaan oman TTK-taipaleensa viimeinkin studion parketilla. Lähetyksessä nähtiin yhteensä 7 tanssilajia ja ketään ei äänestetty vielä kotimatkalle. 

Somevaikuttaja ja fitnessurheilija Pernilla Böckermanin  ja hänen tähtiopettajansa Anssi Heikkilän  ensimmäisenä TTK-tanssina nähtiin hidas valssi, jonka taustalla soi DJ Maksyn versioima, alunperin The Weekndin kappaleena tunnettu Earned It

Böckermanin kylkiluu murtui tanssiharjoituksissa muutama viikko ennen ensimmäistä suoraa lähetystä, mutta hänen lääkärinsä antoi kuitenkin luvan tanssimiselle. 

Tuomarikommentit saivat Pernilla Böckermanin kyyneliin. 

– Se oli niin juuri niin ihanaa ja kaunista kuin valssin kuuluukin olla. Tässä nähtiin myös illan laadukkain tanssiasento, Helena Ahti-Hallberg sanoi. 

– Kaunis ja lämmin kokonaisuus, Jorma Uotinen kommentoi. 

– Selvästi oli nähtävissä se, että kuukaudessa olet pystynyt omaksumaan vaikeaa jalkatekniikkaa ja se tehdään puhtaasti, Jukka Haapalainen kehui. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat