Kylie Minoguen rohkea video: Joukkolempeä ja tötterörinnat esillä!

Kylie Minogue näyttää nuortuvan aivan silmissä. Aussilaulajattaren tuorein ja tähän asti ehkä oudoin musiikkivideo All The Lovers näyttää hyvin paljastavasti, että 42-vuotias laulajatar on timmissä kunnossa edelleen.

Kylie Minoguen tuoreessa All The Lovers -musiikkivideossa on ennen näkemättömän rohkea lataus. Sinkkulohkaisu on peräisin laulajattaren yhdenneltätoista studioalbumilta nimeltä Aphrodite.



Afrodite on kreikkalaisessa mytologiassa rakkauden, kauneuden, sulouden, hedelmällisyyden ja seksuaalisuuden jumalatar, ja tätä ilosanomaa myös All The Lovers -kappaleen musiikkivideo alleviivaa. Katso video täältä.

Photographer: Friedemann Vogel/Stringer/Getty Images

Video sijoittuu Los Angelesin kaupunkiympäristöön, ja kaduilla alkaa hurja joukkoriisunta heti videon alussa. Kun vaatteet vähenevät, kaduilla vaeltavat ihmisjoukot ryntäävät suutelemaan sekä halailemaan toisiaan. Pilvenpiirtäjien väliin alkaa kasvaa toisiaan hyväilevä ihmiskeko, joka on kuin notkuva ja lihaisa torni, jonka korkeimpana huippuna on rinnat paljastavaan t-paitaan pukeutunut laulajatar.

Tötterörintojen paluu - kunnianosoitus Madonnalle?

Erikoista Kylien asussa on se, että valkoisen ja paljastavan t-paidan alta pilkottavat vain mustat alushousut sekä tötterömäiset rintaliivit, jollaisia nähtiin muutama vuosikymmen takaperin Madonnan yllä Blonde Ambition -kiertueella.

Suudelmien, kosketusten ja Kylien huokailevan laulutyylin tahdittama video on höystetty myös muilla erikoisilla elementeillä, kuten valkeilla elefantti-ilmapalloilla ja kyyhkyillä.

Toukokuun 28. päivä 42 vuotta täyttänyt Kylie Minogue näyttää videollaan, että popdiiva on edelleen yksi diskopopin kiistattomista kuningattarista.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat