Mainos

Kylie Minogue: Tällainen on vahvan naisen korutyyli

Kylie Minogue on valittu monesti maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Korubrändin keulahahmo saa kiitoksia vahvuudestaan. Vahvan naisen koruvalinnat ovat kuitenkin useimmiten hillittyjä. Toisinaan hän tosin yllättää asennekoruilla tai leikkisillä riipuksilla.

Espanjalainen TOUS on valinnut laulaja Kylie Minoguen koristamaan mainoskampanjaansa. Valokuvaaja Ellen von Unwerth kuvasi laulajan taikurina, joka on pukeutunut TOUSn nalleteemaan. Tähdestä on tehty myös hauska video, jossa hän esittää epäonnista taikuria.

Kylie on poseerannut TOUSille jo vuodesta 2007. Yritys valitsi laulajan kasvokseen, sillä hän edustaa brändin ihailemaa tyylitietoista ja voimakasta naista.

Minogue suosii juhlapukeutumisessaan etenkin rannekoruja ja sormuksia. Kaulakoruiksi Minogue valitsee yleensä yksinkertaisen ketjun. Joskus hän kuitenkin yllättää. Hauska tähtikoru ja iso medaljonkityyppinen riipus ovat rohkeimmasta päästä.

Kaunis 41-vuotias laulaja on tunnettu trendikkäästä tyylistään. Hän vaihtelee usein lookkiaan ja pysyy aina ajan hermolla. Tähti on myöntänyt avoimesti käyttäneensä Botoxia, eikä kaihda glamourhenkistä elämää. Tässä naisessa on luonnostaan tähtiainesta!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimages/AOP, Getty Images/Bryan Bedder

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.