Kuvien välillä 10 vuotta – näin Moderni perhe -tähdet ovat muuttuneet

Moderni perhe -sarjan tähdet julkaisivat kuvaparin, josta ajan kulumisen näkee selvästi.

Rakastettu Moderni perhe -sarja on edennyt loppusuoralle, ja viimeisen tuotantokauden kuvaukset ovat alkamassa. Sarjan näyttelijät kokoontuivat tällä viikolla 11. kauden ensimmäiseen lukuharjoitukseen, jossa käsikirjoitus luetaan läpi.

Tilaisuuden kunniaksi he ottivat samanlaisen yhteiskuvan kuin sarjan alussa 10 vuotta sitten. Moni sarjan tähdistä julkaisi kuvaparin Instagram-tilillään.

Ajan kulumisen näkee parhaiten sarjan lapsitähdistä, jotka ovat sarjan aikana kasvaneet aikuisiksi. Uudessa kuvassa on myös yksi näyttelijä enemmän, sillä Lilyä näyttelevä Aubrey Anderson-Emmons tuli mukaan sarjaan vasta kolmannella tuotantokaudella.

– Kymmenen vuotta myöhemmin, Sofia Vergara kirjoittaa kuvan yhteydessä useiden sydänten kera.

– Etsi erot. Ylempi kuva otettiin ensimmäisten lukuharjoitusten aikaan. Tänään oli viimeinen ensimmäisistä lukuharjoituksista. Olen innoissani saadessani viettää vielä yhden kauden parhaan tv-perheen ja kuvausryhmän kanssa, Nolan Gould kirjoitti omassa julkaisussaan.

Vuonna 2009 alkaneen sarjan oli tarkoitus päättyä kymmenen tuotantokauden jälkeen. Helmikuussa paljastettiin, että sarjasta tehdään vielä yksi kausi.

– Viimeisellä tuotantokaudella ohjelmassa nähdään elämän käännekohtia, joita kukaan ohjelman faneista ei halua jättää näkemättä, ABC-kanavan toimitusjohtaja Karey Burke totesi lausunnossaan.

11. tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa syyskuussa.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja