Kuvat: Uskoisitko kantrikuningatarta 69-vuotiaaksi? Näin Dolly Parton on muuttunut

Kantrikuningattarena ja näyttelijänä tunnettu Dolly Parton täyttää ensi vuoden alussa 70 vuotta.

Vuonna 1974 julkaistusta Jolene-hitistä parhaiten muistettava kantrilaulaja Dolly Parton pysyy edelleen julkisuudessa.

Myös näyttelijänä tunnettu Parton saapui hänestä itsestään kertovan ja laulajan kappaleen mukaan nimetyn Coat of Many Colors -elokuvan kutsuvierasnäytökseen viime viikolla.

Katso alta kuvista, miten ensimmäisen albuminsa jo vuonna 1967 julkaissut Dolly Parton on muuttunut uransa aikana.

Vie hiiri kuvan päälle ja liikuta sitä katsoaksesi molemmat kuvat.

Dolly Parton 2015 1
Dolly Parton elokuussa 2015. Copyright: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press. Photographer: DAVID BUCHAN/VARIETY/REX/All Over Press.
Dolly Parton 1979
Dolly Parton vuonna 1979. Photographer: (c) Bettmann/CORBIS.

Dolly Parton 2015 2
Dolly Parton elokuussa 2015. Copyright: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press. Photographer: Jim Smeal/BEI/REX/All Over Press.
Dolly Parton 1988
Dolly Parton vuonna 1988. Copyright: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press. Photographer: REX/All Over Press.


Parton on poptähti Miley Cyruksen kummitäti. Keväällä 2014 kantritähti kertoi The Sun -lehdelle huolestuneensa kummitytöstään tämän hurjien sanojen takia.

– Yhdessä vaiheessa hän oli vain saanut tarpeekseen Hannah Montana -tyylistään. Silloin Miley kuvaili minulle, että hänen täytyy tappaa Hannah Montana, jotta ihmiset hyväksyisivät hänet sellaisena kun hän on. Miley tunsi selvästi, että hänen täytyy muuttua rajusti ja niin hän todella teki, Parton kuvaili tuolloin lehdelle.

Dolly Parton 2015 4
Lapsinäyttelijä Alyvia Alyn Lind ja Dolly Parton elokuussa 2015. Copyright: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press. Photographer: Jim Smeal/BEI/REX/All Over Press.
Dolly Parton 1991
Dolly Parton vuonna 1991. Copyright: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press. Photographer: Dave Lewis/REX/All Over Press.


Dolly Partonin kauneus ei ole kaikkein luonnollisinta sorttia. Partonille on tehty vuosien varrella rintojen suurennusleikkausten lisäksi lukuisia kasvojen- ja luomien kohotuksia, uusi nenä sekä kemikaalisia kuorintoja.

Lue myös:

    Uusimmat