Kuvat: Tyylikkäät prinsessat! Victoria ja Sofia hehkuivat valkoisissa punaisella matolla

Ruotsin prinsessat Victoria ja Sofia säteilivät valkoisissa Polarpriset-gaalassa torstai-iltana.

Tukholmassa juhlittiin Polar Music Prize -palkintogaalaa torstai-iltana. Paikalla nähtiin myös arvovaltaisia vieraita, kun kuninkaalliset astelivat paikalle.

Punaisella matolla poseerasivat kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel, sekä prinssi Carl Philip puolisonsa prinsessa Sofian kanssa.

Molemmat prinsessa synnyttivät lapsensa hiljattain, eikä raskauksista näkynyt enää merkkiäkään Victorian ja Sofian hoikissa olemuksissa.

Prinsessat herättivät huomiota myös yhteneväisellä tyylillään, sillä he molemmat olivat valinneet ylleen valkoiset luomukset. Expressenin mukaan Victorian asu oli Ralph Laurenin mallistosta. Hintaa luomuksella on noin 3 500 euroa.

Erikoisena yksityiskohtana Victorian tyylissä oli suuri koru, joka laskeutui kauniisti hänen hartioidensa ja rintakehänsä ylle. Expressenin mukaan koru on H&M:n mallistosta. Kimalteleva Malene Birgerin laukku puolestaan on nähty Victorialla jo aiemmin Carl Philipin ja Sofian häissä viime kesänä.

Prinsessa Sofia edusti ensimmäistä kertaa Polarpriset-gaalassa. Hänen tyylinsä koostui valkoisesta pitsimekosta, hopeisista avokkaista ja suurista korvakoruista. 

Lue myös:

    Uusimmat