KUVAT: Nyt kääntyvät katseet! Missi-Krista sai kauniin kannustajan Lontooseen

Lontoon Miss Maailma -kilpailun tiimellyksessä voi nyt nähdä suomalaiskauneutta tuplana.

Miss Suomi Bea Toivosen ensimmäinen perintöprinsessa Krista Haapalainen on parhaillaan Lontoossa Miss Maailma -kilpailuissa. Kilpailun tiukka finaali on edessä 14. joulukuuta.

Kisakoitoksen edetessä Haapalainen on saanut kehuja ja voittoja urheilullisesta olemuksestaan. Kisatunnelmaa on nostattanut myös hänen miesystävänsä New Yorkista lähettämät lahjat.

Keskiviikkoiltana Haapalainen sai lisäpontta suoritukseensa piristävästä seurasta. Miss Suomi Bea Toivonen on nimittäin matkustanut Lontooseen viihdyttämään hotellin eristyksissä kilpailuun valmistautuvaa Kristaa.

Kyllä nyt taitaa Lontoossa päät kääntyä, kun paikan päällä nähdään suomalaista kauneutta tuplana. Haapalainen julkaisi Instagram-tilillään kuvan kaksikosta

– Maailman ihanin piristys saapui Suomesta. Hotelli hengailua parhaassa seurassa, Haapalainen kirjoitti kuvan yhteyteen.

Bea oli jo aiemmin viikolla hehkuttanut sosiaalisessa mediassa lähtevänsä kannustamaan Kristaa Lontooseen. Keskiviikkona myös Miss Suomi julkaisi kuvan iloisesta jälleennäkemisestä Instagram-tilillään.

Miss Maailma -kilpailun finaali käydään 14. joulukuuta. 

 

Lue myös:

    Uusimmat