Kuvat: Miehellä pakkomielle lihavuudesta – ero pelasti naisen hengen

Maailman lihavimman naisen titteliä tavoitellut Patty Sanchez aloitti laihdutuskuurin erottuaan poikaystävästä, joka saa nautintoa muiden syöttämisestä. Ero saattoi pelastaa Pattyn hengen.

Patty Sanchez, 51, aloitti elämäntaparemontin erottuaan lihavuutta ihannoinneen poikaystävänsä kanssa. Tätä ennen hän tarkoituksellisesti lihotti itseään poikaystävänsä sekä faniensa vuoksi, jotka seurasivat häntä tiivisti internetissä. Patty söi päivittäin lähestulkoon 13 000 kaloria.

Hänen silloinen poikaystävänsä oli myös "feeder" eli syöttäjä. Mies sai suurta nautintoa siitä, että hän syötti Pattylle suurissa määrin ruokaa, katseli naisen ruokailua ja samalla seurasi Pattyn lihomista.

Ennen ja jälkeen

7.07599389
Patty Sanchez ennen. Copyright: Barcroft USA/All Over Press. Photographer: Barcroft USA.
Patty Sanchez nykyään.
Patty Sanchez nykyään. Copyright: Ruaridh Connellan / Barcroft USA/All Over Press. Photographer: Ruaridh Connellan / Barcroft USA.

Yhdessä vaiheessa Neavadassa asuva Patty haaveili maailman lihavimman naisen tittelistä, mutta eron jälkeen hän päätti muuttaa elämänsä suunnan.

Tähän mennessä nainen on laihduttanut yli 100 kiloa vuoden aikana. Ylipainoa kuitenkin riittää, joten työnsarkaa on vielä edessä. Sairaalloisen liikalihava Patty painoi pahimmillaan lähestulkoon 325 kiloa.

Patty on neljän lapsen äiti, ja kertoo laihdutuksen parantaneen huomattavasti hänen yksityis- ja perhe-elämäänsä. Hän aikoo jatkaa laihduttamista oman terveytensä vuoksi.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja