Kuvat: Maailmantähtien sekopäisimmät asut – miten näissä voi edes kävellä?

Erityisesti laulajat ovat kautta aikojen pukeutuneet vähintäänkin näyttävästi. Mukavuudenhalusta näitä luomuksia tuskin käytetään.

Puhuttaessa erikoisesti pukeutuvista supertähdistä Lady Gaga nousee vääjäämättä kärkeen. Superpopparit kuten Rita Ora ja Rihanna pistävät kovan vastuksen hänelle. Myös Jennifer Lopez ja Beyonce hallitsevat pukeutumisen, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Tiukkaakin tiukempia mekkoja ja hurjia korkoja

Mitä vaatteiden käyttömukavuuteen tulee, niin Kim ja Khloe Kardashianin tai Beyoncen lateksimekot eivät ole niitä hengittävimpiä edustustasuja.

Jos kumiset kotelomekot ovat päällä vähemmän mukavia, niin tähdet eivät tingi kenkienkään suhteen. Huikeita korkoja ja toinen toistaan erikoisempia jalkineita on nähty niin esiintymis- kuin edustustilaisuuksissakin.

Yllättäviä paljastuksia ja näyttäviä laahuksia

Viimeisen parin vuoden aikana ilman varsinaista alaosaa edustamisesta on tullut varsinainen trendi. Mekon voikin ilmeisesti korvata verkolla, sukkahousuilla tai tarpeeksi pitkillä saappaanvarsilla.

Alaosian kotiin jättämisen ohella tähdet ovat välillä hyvinkin läpikuultavissa yläosissa. Rihannan gaala-asu 2014 herätti laajaa keskustelua siitä, minkä verran punaisella matolla pitää peittää.

Ihan oma lukunsa ovat gaaloissa käytetyt iltapuvut, joiden laahukset vaativat parhaimmillaan usemman avustajan.

Madonna oli uransa alkuaikoina kova kohahduttamaan pukeutumisellaan. Lady Gagan tulta syöksevät rintaliivit olivatkin kunnianosoitus hänen kollegansa pioneerityölle pukeutumisen suhteen.

Huimia päähineitä

Mitä päähineisiin tulee, niin osa tähdistä on välillä suojannut hipiäänsä niin kookkailla hatuilla, että heillä on takuuvarmasti ollut ongelmia nähdä lieriensä takaa. Lady Gaga luonnollisesti on myös päähineiden kiistaton kuningatar, ainakin mitä mielikuvitukseen tulee.

Välillä vaikuttaa, että tähdetkin hakevat mukavuutta.Vai mitä mieltä olet tästä Lopezin aamutakilta näyttävästä edustusasusta? 

Kim Kardashianin arkityyli on yhdistelmä jalassa mukavia pyöräilyshortseja, kilojen painoista punk-nahkatakkia ja korkokenkiä...

Toisaalta, Lady Gaga pukeutuu niin usein niin erikoisesti, että ehkä hän vaan viihtyy tavanomaisesta poikkeavissa asuissa. 

Lue myös:

    Uusimmat