Kuvat koronatartunnan takia eristyksiin asetetusta Cristiano Ronaldosta julki – "Sanoo haluavansa pelata"

0:45
Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldolla on todettu koronavirustartunta – jätti maajoukkueen.

Cristiano Ronaldo voi hyvin koronavirustartunnastaan huolimatta. Portugalin jalkapalloliitto tiedotti Ronaldon antamasta positiivisesta koronatestistä tiistaina.

Portugalilainen supertähti joutui jättäytymään pois joukkueensa toiminnasta annettuaan positiivisen koronavirusnäytteen. Samalla Ronaldo joutuu jäämään pois Portugalin keskiviikon Kansojen liigan ottelusta Ruotsia vastaan.

Ronaldo on asetettu eristyksiin hotellihuoneeseensa, mutta Portugalin jalkapalloliiton mukaan pelaaja voi hyvin. Liitto julkaisi kuvia Ronaldosta seuraamassa joukkueen harjoituksia hotellihuoneensa parvekkeelta, eikä leveästi virnuilevan hyökkääjän voinnissa näyttäisi olevan vikaa.

– Ronaldo on suhtautunut asiaan hyvin. Hän on huoneessaan ja sanoo haluavansa pelata. Hän puhuu meille parvekkeeltaan, Portugalin päävalmentaja Fernando Santos vitsaili Reutersin mukaan.

– Hän on täysin oireeton, hän on kunnossa. Hän ei edes tiedä, mitä hänelle tapahtui.

Portugalin muu joukkue testattiin Ronaldon positiivisen testituloksen jälkeen, mutta kaikki testit olivat negatiivisia.

– Mikään joukkue ei tule paremmaksi ilman parasta pelaajaansa, mutta tämä joukkue on jo osoittanut, että yhdessä se voi selviytyä tästä tilanteesta, Santos sanoi.

Ronaldo pelasi viimeksi sunnuntaina, kun Portugali pelasi 0–0-tasapelin Ranskan kanssa .

Koronatartunnan vuoksi Ronaldo joutunee jäämään sivuun seurajoukkueensa Juventuksen ensi lauantain Serie A -ottelusta Crotonea vastaan ja ensi tiistain Mestareiden liigan avauskierroksen ottelusta Dinamo Kieviä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja