Kuvat: Jethro Rostedtin raju muodonmuutos: "15 kiloa lähtenyt pelkällä ruokavaliolla"

Kiinteistökuningas Jethro Rostedt kertoo laihtuneensa 15 kiloa kuluneen vuoden aikana. 

Turun kaupunginvaltuustoon valittu kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt kertoo onnistuneesta laihdutusurakastaan MTV:lle. 

Mies toteaa olleensa ikuisella laihdutuskuurille, kunnes onnistui pudottamaan kiloja yksinkertaisella ruokavalion muutoksella. 

– On tässä varmaan joku 15 kiloa on lähtenyt. En ole niin tarkkaan katsonut puntaria. En vain syö niin paljoa kuin ennen. Liikuntaa en ole juurikaan lisännyt. Se ei niin vaikuta laihtumiseen. Mitä enemmän liikkuu sen kovempi nälkä on. Kyllä laihdutus lähtee syömisestä, Rostedt sanoo. 

– Olen ollut laihdutuskuurilla varmaan 40 vuotta. Noin vuoden sisällä olen onnistunut nämä kilot karistamaan, Rostedt iloitsee. 

jethro2

Kiireinen mies valittiin kevään kuntavaaleissa Turun kaupunginvaltuustoon. Mies ei tehnyt lainkaan vaalityötä, mutta sai silti 604 ääntä. 

– Se on hemmetinmoinen kunnia. Kyllä siitä täytyy olla kiitollinen. En ole kauheasti vaalityötä tehnyt, mutta aion kyllä jatkossa tehdä. 

Kiinteistövälittäjä ja tv-persoona ei usko, että hänelle tulee ajankäytön kanssa ongelmia.

– Kaupunginvaltuuston kokoukset ovat vain pari kertaa kuussa ja asuntokauppaa pystyy tekemään jo aika paljon netin välityksellä. Täytyy vain vähentää jotain muuta sitten. Sitten ei käydä enää zumba-tunneilla, Rostedt heittää. 

jethro

Jethro Rostedt ja Jorma Uotinen nähdään Peter Nymanin vieraana MTV3-kanavalla 25.4. kello 22.35.

Lue myös:

    Uusimmat