KUVAT: Brittihovi häikäisi Royal Ascotin laukkakilpailuissa

Laukkakilpailuissa nähtiin monia Englannin kuningasperheen jäseniä – tyylikkäästi pukeutuneena.

Royal Ascotin kuuluisat laukkakilpailut alkoivat eilen, ja jatkuvat lauantaihin asti Windsor Great Parkissa 50 kilometrin ajomatkan päässä Lontoosta.

Ravien ensimmäisenä päivänä tapahtumassa nähtiin arvovaltaisia vieraita, kun paikalle saapui monia Ison-Britannian kuningasperheen jäseniä. Kuningatar Elisabetin lisäksi kilpailuja tulivat katsomaan prinssi Harry, prinsessa Beatrice, prinsessa Eugenie, prinssi Philip, prinssi Charles ja hänen puolisonsa Camilla

Kuninkaalliset noudattivat tarkasti Royal Ascotin tiukkaa pukukoodia. Naisten mekon helmat eivät saa jäädä kilpailuissa paljoa polven yläpuolelle ja olkainten tulee olla yli 3 senttimetriä paksut – spagettiolkaimia tai halterneck-olkaimia ei tapahtumassa sallita. Housupuvussa ylä- ja alaosan täytyy olla saman väriset ja samasta materiaalista.

Miehiltä edellytetään mustaa tai harmaata päiväpukua, johon kuuluvat mustat kengät ja silinteri. Tapahtuman pukukoodi on kuuluisa juuri hatuistaan. Kaikkien tulee pukeutua hattuun Royal Ascotiin saapuessaan.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja