KUVAT: Solange Knowles meni naimisiin – erikoisessa hääpuvussa viitta

Laulaja Solange Knowles on astellut viikonloppuna avioliiton satamaan. 

Yhdysvaltalainen laulaja-malli, Solange Knowles, 28, avioitui viikonloppuna Alan Fergusonin, 51, kanssa. Poptähti Beyoncé Knowlesin pikkusisko ja musiikkivideo-ohjaajana menestynyt Ferguson sanoivat tahdon sunnuntaina New Orleansissa järjestetyssä hääseremoniassa, noin 200 ystävän ja perheenjäsenen läsnä ollessa.  

Ylpeä isosisko Beyoncé lisäsi sunnuntaina Instagram-tililleen valokuvia häistä. Paikalla oli Beyoncén lisäksi myös tämän räppärimies Jay-Z ja parin tytär Blue Ivy

Häiden teemaväri oli valkoinen, sillä morsiamen lisäksi myös sulhanen ja häävieraat pukeutuivat kokovalkoiseen. 

Näyttävä pari saapui hääpaikalle valkoisiksi maalatuilla vintage-polkupyörillä, jotka oli koristeltu tilaisuuden kunniaksi valkoisilla kukilla.

Hääpaikalle valkoisessa, avokaulaisessa housupuvussa pyöräillyt morsian vaihtoi vaatteensa hääseremoniaa varten mekkoon.

Persoonallisesta tyylistään tunnettu morsian nähtiin hääseremoniassa pelkistettyyn valkoiseen hääpukuun ja samasta kankaasta valmistettuun viittaan pukeutuneena.

Knowlesille avioliitto on toinen, sillä aiemmin nainen oli naimisissa Daniel Smithin kanssa. Vuonna 2007 eronneella parilla on yhdessä kymmenvuotias Daniel Julez -poika.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat