Kuvaajan kuolema Rust-elokuvassa: Alec Baldwin kertoo, miksei ole luovuttanut puhelintaan poliisille, vaikka oikeus näin määräsi jo viikkoja sitten

0:50
Näin Alec Baldwin vastaa väitteisiin vastahakoisuudesta auttaa poliisia: "Se on vale"

New Mexicon poliisi on pyytänyt New Yorkin viranomaisilta virka-apua, jotta he pääsisivät tarkastelemaan näyttelijä Alec Baldwinin puhelinta osana kuvaaja Halyna Hutchinsin kuolemantutkintaa.

Oikeus antoi luvan tutkia Baldwinin puhelimen jo 16. joulukuuta, mutta rikostutkijat eivät vieläkään ole saaneet puhelinta haltuunsa.

Oikeuden määräyksen mukaan tutkijoilla on lupa tarkastella puhelimesta mitä tahansa materiaalia, mikä voisi auttaa Halyna Hutchinsin kuoleman selvittämisessä. Asiasta kertoo muun muassa BBC ja CNN.

Baldwinin mukaan vie aikaa, ennen kuin on määritelty mitä puhelimesta halutaan tutkia.

– Eivät he voi vaan käydä puhelintani läpi ja ottaa kuviasi tai rakkauskirjeitäsi vaimollesi, tai mitä siellä ikinä onkaan. Se on prosessi, joka vie aikaa, Baldwin sanoo lauantaina Instagramissa julkaisemassaan videossa.

– Mutta tietenkin suostumme 1000-prosenttisesti kaikkeen.

Kuvaaja Halyna Hutchins menehtyi viime lokakuussa Rust-elokuvan kuvauksissa rekvisiitta-aseen luotiin.

Baldwin oli harjoitellut aseliikkeitä kohtauksen harjoituksissa, ja ase oli lauennut kohtalokkain seurauksin. Baldwin kuitenkin väittää, ettei painanut liipaisimesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja