Televisiokokki Tomi Björck paljastaa tuoreessa Instagram-päivityksessään, että huippukokinkin arkiruoka on ajoittain hyvin vaatimatonta.
Televisiosta tuttu kokki ja ravintoloitsija Tomi Björck tunnetaan Suomen parhaimmistoon lukeutuvista gourmet-ravintoloistaan.
Huippukokiksi tituleerattu Björck paljasti tänään Instagram-profiilinsa välityksellä syövänsä itse arkena ajoittain hyvinkin tavallista ja vaatimatonta kotiruokaa.
– Huippukokin kotiruokaa, mies vitsailee Instagram-sivuilleen lisäämänsä valokuvan oheen kirjoittamassaan kommentissa.
Valokuvaan mies on ikuistanut suomalaiskouluissakin tarjottavan perinteisen arkiruoan, pakasteena myytävät kalapuikot.
Björckillä on Helsingissä neljä ravintolaa: Farang, Gaijin, Boulevard Social sekä viime keväänä avattu Bronda. Tämän lisäksi mies omistaa yhden ravintolan Tukholmassa.
Lähde: Instagram