Kuva julki: Poliisi epäilee Paulalle tapahtuneen jotain kamalaa – havaintoja pyydetään jo 2,5 kuukautta kateissa olleesta naisesta

Poliisi pyytää havaintoja Harjavallassa joulukuussa 2019 kadonneesta 59-vuotiaasta Paula Kaarina Leino-Mäkilästä.

Leino-Mäkilä on viimeksi varmuudella nähty lauantai-iltapäivänä 7.12.2019, kun perheenjäsen oli vienyt Leino-Mäkilän tämän Harjavallassa sijaitsevaan kotiin osoitteeseen Elokatu 12.

Leino-Mäkilä on noin 160 senttimetriä pitkä ja vartaloltaan tukevahko. Hänellä on tummat puolipitkät hiukset. kadonneen liikkuminen on vaivalloista, ja hän käyttää ulkona liikkuessaan rollaattoria tai sinistä Peugeot 307 Wagon -merkkistä henkilöautoa, jonka rekisteritunnus on TTF-446.

Tutkinnassa ilmenneiden seikkojen perusteella poliisilla on syytä epäillä Leino-Mäkilän joutuneen mahdollisesti henkirikoksen uhriksi. Poliisi pyytää tapauksen selvittämiseksi yleisön apua.

Mahdolliset havainnot kadonneesta ja hänen liikkeistään joulukuun alkupäivinä pyydetään ilmoittamaan Keskusrikospoliisin vihjenumeroon +358 50 456 4903 tai lähettämään sähköpostitse vihjeet.lounais-suomi(a)poliisi.fi.

Keskusrikospoliisi tutkii tapausta yhteistyössä Lounais-Suomen poliisilaitoksen kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.