Mainos

Kuva: Ihmeellinen sattuma – sateenkaari ilmestyi 9/11-paikalle muistopäivän aattona

Yhdysvaltalaismies pääsi todistamaan eilen ihmeellistä näkyä New Yorkissa WTC-torni-iskun vuosipäivän aattona: taivaalle ilmestyi kirkas sateenkaari, jonka pää näytti lähtevän juuri siitä kohtaa, missä kaksoistornit aiemmin sijaitsivat.

Ben Sturner astui ulos Long Islandilla sijaitsevan asuntonsa terassille eilen aamulla tarkistaakseen, millainen sää ulkona oli. Siitä avautui esteetön näkymä Manhattanille East Riverin ylitse. Silloin hän näki sen:

– Näin tämän sateenkaaren ja se lähti World Trade Centerin kohdalta. Se oli hienoin sateenkari, mitä olen koskaan nähnyt, hän kertoi NBC 4 -tv-kanavalle puhelimitse.

– Otin puhelimeni ja aloin näpsiä kuvia.

Mies jakoi kuvia sosiaalisen median tileillään. Hän oli varma, että sosiaalinen media täyttyisi pian myös muiden näkyä todistaneiden ihmisten kuvista. Hän ei kuitenkaan löytänyt yhtäkään toista kuvaa, joka olisi otettu samasta kuvakulmasta.

Sturnerille alkoi pian tulvia kommentteja. Eräs nainen twiittasi:

– Paras syntymäpäivälahja 14 vuoteen. Tunnen, kuinka kuvan ilmentämä toivo ja uuden alku virtaa lävitseni. Kiitos.

– Viesti: olkoon tämä sateenkaari merkki rauhasta, voimasta ja anteeksiannosta. He kaikki ovat enkeleitä, levätköön rauhassa. 9/11/01, toinen nainen kommentoi valokuvaa NBC 4 New Yorkin Facebook-sivulla.

Myös tuhannet muut ihmiset ovat kuvailleet kuvaa "kauniiksi", "salaperäiseksi" ja "mielettömäksi".

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.