Kuva: Huh hellettä! Kaunarit-kaunottaret poseeraavat sylikkäin yläosattomissa

Naiskaksikko viihtyy yhdessä myös sarjan kuvausten ulkopuolella.

Kauniiden ja rohkeiden Steffy Forresteria näyttelevä Jacqueline MacInnes Wood ja Caroline Spencerin roolissa viehättävä Linsey Godfrey poseeraavat muotikuvahenkisessä potretissa pelkissä revityissä farkuissa.

Vienoiksi ystävättäriä ei voi väittää. MacInnes Wood julkaisi kaverikuvan omalla Instagram-tilillään juhlistaakseen Godfreyn 28-vuotissyntymäpäivää. Kuva itsessään on jo rohkea, mutta kuvateksti tekee siitä vielä asteen vihjailevamman.

– Hyvää syntymäpäivää upealle naiselle. Olen niin onnellinen, että saan kutsua sinua ystäväkseni... ja pitää kättä sinun rinnoillasi. Rakastan sinua, tummaverikkö kirjoitti kuvatekstiin hymiöiden saattelemana.

MacInnes Wood on julkaissut saman kuvan aikaisemminkin tilillään, mainiten kuvaajaksi Ray Christianin. Kyseessä on mitä ilmeisemmin  luottokuvaaja, sillä miehen Instagram-tili on pullollaan näyttelijättären kuvia. 

Mitä kaverikuvaan tulee, niin syntymäpäiväsankarilla on lähes epäluonnollisen näkyvät vatsalihakset. Tähti on muutekin varsin timmissä kunnossa. Vajaan kaksivuotiaan tytön äiti oli auto-onnettomuudessa reilu vuosi sitten, murtaen molemmat jalkapöytänsä.

Hän on kuntouttanut itseään pilates-harjoittelulla ja luonnollisesti myös julkaissut Instagramissa kuvia harjoittelun etenemisestä.

MacInnes Wood ja Godfrey ovat yhdessä käyneet myös urheilemassa twerkkauksen merkeissä, joten vauhdikkaan urheilulliset vapaa-ajan viettotavat lienevät molempien kaunotarten makuun.

Kauniit ja rohkeat arkisin kello 17:25 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat