Kaunarit-tähdet nauttivat vesileikeistä – toinen toistaan kuumempia bikiniselfieitä

Kauniiden ja rohkeiden studiot sijaitsevat Los Angelesissa. Sarjan tähdet nauttivat kesäkeleistä silti myös muissakin maailman kolkissa.

Varsinaiseksi vesipedoksi paljastuu Steffy Forresteria näyttelevä Jacqueline Innes Wood. Tumma kaunotar viihtyy niin kuumissa altaissa, yöuinneilla kuin jopa snorklaamassa haiden kanssa.


Maisemat näyttelijättären Instagram-julkaisuissa ovat henkeä salpaavat, mutta huomio kiinnittyy myös "Steffyn" täydelliseen vartaloon.


Hope Loganin roolissa hurmaava Kim Matula nauttii silminnähden Kuolleenmeren kelluttavasta suolavedestä. Miehensä kanssa lomaileva vaaleaverikkö vaikuttaa Instagram-kuvissaan ensinäkemältä olevan yläosattomissa, mutta tarkkaan katsottuna hänen päällään on vaalean roosat bikiniyläosat. Tähti ottaa rennosti myös auringonpalvontapuuhissa, nauttien virvokkeista ja lähellä patiolle näkyvästä rantamaisemasta.

Donna Logania näyttelevä Jennifer Gareis häikäisee valkoisissa bikineissä, yhteiskuvassa kultansa kainalossa.


Myös sarjan miehet nauttivat vesileikeistä ja ovat julkaisseet omilla tileillään muistoja kesän parhaista hetkistä.

Pierson Fode näyttelee Thomas Forresteria. Mies lomailee tällä hetkellä Islannissa, jossa hän pääsi nauttimaan kuumasta lähteestä Keflavíkurflugvöllur-nimisellä laguunilla. Kuva Instagramista.

Rick Forresteria näyttelevä Jacob Young sai hiljattain toisen lapsen vaimonsa Christen Stewartin kanssa. Tässä Young kyyditsee kultaansa vauhdikkaalla vesijetillä

Heather Tom, eli Kaunareiden Katie Logan on myös päässyt nauttimaan hellekeleistä ja julkaisikin kuvan omasta allasnäkymästään Instagram-tilillään.

Kauniit ja rohkeat arkisin kello 17:25 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat