Kuutosia kasvattamassa -sarjan pariskunta kulissien takana: Myrskyisä suhde

AVAn perhesarja Kuutosia kasvattamassa esittelee maanantaina idyllisen suurperheen, johon kuuluvat Jenny ja Bryan Masche sekä pariskunnan valtava lapsilauma. Kulissien takana on kuitenkin juoruttu, että unelmaperheen arki ei olekaan niin auvoista kuin on annettu ymmärtää.

AVAn uusi realitysarja Kuutosia kasvattamassa esittelee suomalaiselle katsojakunnalle Jenny ja Bryan Maschen, jotka ovat yrittäneet saada perheenlisäystä usean vuoden ajan.

Kahden keskenmenon jälkeen pariskunta päättää kokeilla keinohedelmöitystä, joka onnistuu yli odotusten. Kesäkuussa 2007 pariskunnalle syntyy kuutoset: Savannah Jane, Bailey Elizabeth, Grant William, Cole Robert, Molli Grace ja Blake Nickolas.

Sarjassa seurataan, kuinka vanhemmat yrittävät tasapainotella suurperheen, opiskeluiden ja työnteon välillä. Huhujen mukaan unelmaperhe ei kuitenkaan ollut niin idyllinen kuin antoi ymmärtää.

PEOPLE-lehden mukaan Jenny ja Bryan Masche myönsivät jo ennen sarjan kuvauksien alkua, että heidän avioliittonsa oli kaukana täydellisestä. He kävivät jo tuolloin parisuhdeterapiassa pelastaakseen liittonsa.

– Meillä on todella rajuja riitoja, Jenny Masche paljasti vuonna 2009. Hänen mukaansa kuutosten kasvattaminen aiheutti jännitystä pariskunnan välillä.

Ongelmat tiivistyivät sarjan toisen tuotantokauden kuvauksien jälkeen syksyllä 2010, kun Bryan Masche pidätettiin perheväkivallan takia. Lähteiden mukaan pariskunta riiteli tuolloin siitä, minne veisivät lapsensa lomalle.

Jenny Maschen isä vakuuttaa, että Bryan ei ole ollut väkivaltainen vaimoansa kohtaan. Siitä huolimatta rouva Masche päätti hakea avioeroa miehestänsä vain muutama päivä pidätyksen jälkeen. Lisäksi hän hakee oikeudelta kuutosten yksinhuoltajuutta.

AVAlla sunnuntaina 23.10 alkaen kello 23.55.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja