Mainos

Kuutonen

Rakkaus, hoivaamisvietti, vastuuntunto Olet hyvin myötätuntoinen ja haluat olla avuksi toisille. Avuttomien ja heikkojen puolustaminen on sinun elämäntehtäväsi, jos kuutonen on numerosi. Olet parantaja ja auttaja. Pystyt lohduttamaan surevia, antamaan tukea sitä tarvitseville, ja olkapäätäsi vasten on ystävän hyvä itkeä.

Haasteesi elämässä on kehittää taitojasi niin, että todella pystyt auttamaan, etkä vain kuuntelemaan myötätuntoisesti. Sinun täytyy löytää tasapaino auttamisen ja toisten elämään sotkeutumisen välillä. Tehtäväsi on oppia näkemään, milloin sinun on avustajana astuttava syrjään ja antaa ihmisen kantaa vastuu omasta elämästään - ja ottaa opiksi omista virheistään.

Olet itse luonnostasi tasapainoinen. Siksi sinun on helppo auttaa ihmisiä heidän omissa haasteissaan. Ongelmanasi on liiallinen uhrautuminen toisten puolesta, itsellesi ottama toisten ihmisten huolien taakka voi joskus käydä ylivoimaiseksi.

Kiitollisten ihmisten sinulle osoittama rakkaus on kuitenkin sinulle enemmän kuin riittävä korvaus vaivannäöstäsi.

Pyrit säilyttämään ryhmän - tai perheen - sisäisen harmonian, tasapainottaen vastakkaisia voimia. Avioliitto on itsellesi tärkeä, ja sinusta tuleekin loistava vanhempi, joka tarjoaa lämpöä, rakkautta ja ymmärrystä lapsilleen. Olet antelias, kiltti ja viehättävä ihminen, jota usein ihaillaan, jopa palvotaan. Se kuitenkin hämmentää sinua, koska pohjimmiltasi olet hyvin nöyrä - mutta kuitenkin hyvin omanarvontuntoinen. Liikut kauniisti, mutta joudut tekemään paljon työtä pysyäksesi kunnossa. Makeannälkä vaivaa sinua läpi elämän, ja jos et liiku riittävästi, ylipainosta tulee ongelma.

Kun olet vielä nuori, ole tarkkana ettet valitse kumppania väärin perustein. Haluat naimisiin, mutta älä silti ota ensimmäistä vastaantulijaa puolisoksi. Haluat olla tarvittu, mutta sinun täytyy oppia erottamaan toisistaan ne, joita oikeasti voit auttaa - ja ne, jotka tulevat vain riippuvaisiksi avustasi.

Saatat erehtyä pitämään itseäsi Äiti Teresana tai maailman pelastajana, jonka täytyy kantaa toisten taakkaa omilla harteillaan.

Kuutosihminen on usein musikaalisesti ja visuaalisesti lahjakas, ja myös taitava esiintyjä. Luovuuttasi saattaa kuitenkin rajoittaa halusi uhrta itsesi, tai kyvyttömyytesi nähdä omat lahjasi. Tämä ei tarkoita, ettetkö voisi menestyä näillä aloilla, lahjoja sinulla kyllä riittää vaikka minkälaiseen menestykseen taiteellisilla aloilla, jos panostat siihen riittävästi.

Sinulla on myös huomattavasti liikemieskykyjä. Sinulla on luontaista viehätysvoimaa, jonka avulla saat ihmiset tekemään mitä haluat. Erinomaisia menestymisen mahdollisuuksia sinulle tarjoavat myös terveydenhoitoala ja opettaminen sekä kaikki, millä on jotain tekemistä eläinten kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.