Kuumempaa seksiä? Näissä asennoissa kannattaa ottaa apuvälineet käyttöön

Piristä seksielämääsi ottamalla sänkyyn surisevia apuvälineitä.

Luulitko, ettei seksi voisi enää olla kiihkeämpää? Testaa nämä vinkit!

Nämä seksiasennot toimivat entistä paremmin, jos otat avuksesi vibraattorin, vinkkaa Cosmopolitan.

Laita mies makuulle ja käy päälle istumaan, kasvot hänen kasvojaan päin. Hän pääsee leikkimään rinnoillasi, reisilläsi ja millä vaan, mihin ylettää. Jompikumpi voi lisäksi pitää vibraattoria klitoriksellasi samalla, kun hän saa nauttia parhaista näkymistä ikinä.

001_

Käykää sängylle kyljillenne makaamaan, kasvot toisiinne päin. Päästä hänet sisääsi, ja nojautukaa sitten ylävartaloillanne taaksepäin, jotta vartalonne muodostavat X-kirjaimen. Nyt hänellä on tilaa käyttää vibraattoria klitoriksellasi samalla, kun hän työntyy sinuun. Sinäkin voit kokeilla pitää vibraattoria hänen peniksensä alapuolella, jos hän pitää siitä.

Makaa vatsallasi käyttäen jämäkkää tyynyä alapääsi alla, jotta takapuolesi nousee kätevästi hänen ulottuvilleen. Aseta vibraattori klitoriksesi ja tyynyn väliin, jotta kätesi ovat vapaina puristamaan lakanoita, kun saat elämäsi orgasmin.

Makaa selälläsi tyyny takapuolesi alla, ja anna hänen polvistua jalkojesi väliin ja pitää niistä kiinni tullessaan sisääsi. Sinulla on kädet vapaana, joten voit asetella vibraattorin sille kuuluvalle paikalleen.

Millaisia seksivälineitä yöpöydän laatikosta pitäisi löytyä? Katso video:

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat