Kuuluuko aikuisviihde parisuhteeseen?

Seksuaalisesti latautuneet kuvat ympäröivät meitä kaikkialla, ja aikuisviihdettä saa käsiinsä ilmaiseksi, jos haluaa. Mitä tehdä, jos kumppanin aikuisviihteen katsominen ahdistaa?

Jos kumppanisi katsoo aikuisviihdettä, ja se herättää sinussa kielteisiä tunteita, on tärkeää puhua asiasta. Hyvässä parisuhteessa ei vältellä kielteisistäkään asioista puhumista.

Jos saat selville, että kumppanisi katsoo aikuisviihdettä, se voi herättää sinussa monenlaisia tunteita. Ehkä tunnet itsesi riittämättömäksi ja kyseenalaistat oman viehättävyytesi. Mietit, ajatteleeko mies sängyssä vain muita naisia.

Kiukku, epätoivo ja petetyksi tulemisen tunne ovat vain muutamia niistä monista tunteista, joita kumppanin aikuisviihteen katsominen voi aiheuttaa. On tärkeää tiedostaa omat tunteensa, jotta niiden juurille pääseminen olisi mahdollista.

Ensiksikin on tärkeää huomata, että miehet kiihottuvat eri tavalla kuin naiset. Miehet voivat kiihottua visuaalisista asioista ilman, että mukana on lainkaan tunteita. Aikuisviihdettä katsovat naiset taas useammin haluavat nähdä myös tarinan.

Tuntuu pahalta, mitä teen?

Jos kumppanisi katsoo aikuisviihdettä, ja se aiheuttaa sinulle kielteisiä tunteita, noudata näitä neuvoja:

1. Älä työnnä päätäsi hiekkaan

Älä sivuuta kielteisiä tunteita tai välttele ongelmaa. Et voi olla sitoutunut parisuhteeseen, jos et voi ilmaista kaikkia tunteitasi vapaasti.

2. Puhu tunteistasi ilman syyttävää sävyä

Älä hyökkää tai syytä, se saa kumppanisi sulkeutumaan. Kerro miltä sinusta tuntuu, ja miksi sinusta tuntuu pahalta.

3. Selvitä, mikä aikuisviihteessä puolisoasi erityisesti viehättää

Voit saada hyviä vinkkejä siitä, mitä parisuhteenne seksielämästä ehkä puuttuu.

4. Tiedät varmasti vain omat tunteesi

Vaikka puolisosi katsoisikin aikuisviihdettä, ei se tarkoita, että suhteenne olisi ohi, tai että siinä edes olisi mitään ongelmaa. Aikuisviihteen katsominen ei automaattisesti tarkoita, että omassa puolisossa olisi jotain vikaa.

Huomioi kuitenkin, että aikuisviihteeseen voi myös jäädä koukkuun, silloin kyseessä on ongelma.

MTV3/Helmi

Lähde: yourtango.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja