Kuukaudessa 200 miljoonan tulot – Pokémon Go rikkonut jo lukuisia ennätyksiä

Pokémon Go -peli on ollut markkinoilla vasta kuukauden, mutta siinä ajassa se on ehtinyt rikkoa jo useita ennätyksiä sekä nousta myyntitilastojen kärkeen. 

Sovellusanalyysiyhtiö Sensor Towerin mukaan suosikkipeli on tuottanut ensimmäisen kuukauden aikana jo 200 miljoonaa dollaria. Tuloksella se nousi ensimmäisen kuukauden aikana eniten tuottaneeksi mobiilipeliksi.

Hurjalla tuloksella se ohitti jopa ensimmäisen kuukauden aikana 125 miljoonaa dollaria tahkonneen Supercellin julkaiseman Clash Royalen.  

Viikossa maailmanlaajuisesti 10 miljoona latausta 

Peli julkaistiin heinäkuun 6. päivä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa, jonka jälkeen voittokulku on ollut huikeaa. Myyntitilastoissa näkyy piikki etenkin Japanin julkaisupäivän kohdalla. Peli saavutti 10 miljoonan latauksen rajapyykin jo seitsemäntenä päivänä. 

Raportin mukaan pelin pelaajat käyttävät sovelluksen parissa keskimäärin 26 minuuttia päivässä. Notkahdusta ei ole tapahtunut, vaan luku on pysynyt lähes samana koko ensimmäisen kuukauden ajan. 

Pokemon_myynti

Vaikka peliä on nykyisin saatavilla jo kymmenissä maissa, Kiinan ja Venäjän suuret markkinat eivät ole sille vielä auenneet. Näissä maissa pelin julkaisu ei ole vielä näköpiirissä, sillä peliin perustuvan Google Mapsin ongelmien vuoksi. 

Lähde: SensorTower

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja